6 Μαΐ 2016

Εφευρέτης ασύρματου ακουστικού λέει ότι μπορεί να βοηθήσει τον BRIAN JOHNSON να επιστρέψει στη σκηνή!

Εφευρέτης ασύρματου ακουστικού λέει ότι μπορεί να βοηθήσει τον BRIAN JOHNSON να επιστρέψει στη σκηνή!

 Ο Stephen Ambrose, ένας ειδικός στο πεδίο των ακουστικών και ο δημιουργός της Asius Technologies, είπε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Brian Johnson να επιστρέψει στη σκηνή. Να θυμίσουμε ότι ο frontman των AC/DC αναγκάστηκε να σταματήσει το τουρ λόγο του ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι εάν συνέχιζε θα ρίσκαρε να μείνεις κουφός.

 Το συγκρότημα ακύρωσε τις τελευταίες 10 εμφανίσεις του στην Βόρεια Αμερική μετά από τη διάγνωση των γιατρών. Από τότε οι AC/DC έχουν ανακοινώσει τον Axl Rose σαν «guest τραγουδιστή» τους για το υπόλοιπο του τουρ.

 Ο Stephen Ambrose, που έχει φτιάξει in-ear monitors, μια τεχνολογία που επαγγελματίες μουσικοί χρησιμοποιούν σε όλο το κόσμο, λέει τώρα ότι συνηδητοποίησε πως η συσκευή του μπορεί να προκαλέσει μόνιμη απώλεια ακοής, ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί για αυτό ακριβώς που φτιάχτηκε. Λέει ότι σταμάτησε να παράγει τη συσκευή τα 90’s ώστε να την κάνει ασφαλέστερη.

 Από τότε έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Ίδρυμα Υγείας και 64 εταιρίες ήχου για να δημιουργήσει μια συσκευή που λέγεται ότι είναι η πρώτη και μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία in-ear που με ασφάλεια μια πιο δυνατά, παρέχει πιο πλούσιο ήχο, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο βλάβης της ακοής.

 Ενώ ο Ambrose παραδέχεται ότι είναι μεγάλος φαν του Axl Rose, λέει ότι συμφώνησε με τη δήλωση του frontman των THE WHO, Roger Daltrey στο ότι δεν μπορεί να φανταστεί τους AC/DC με άλλο τραγουδιστή.

 Ο Ambrose έχει δημιουργήσει το ADEL (Ambrose Diaphonic Ear Lens) μια τεχνολογία που λύνει κατά 77% την ανάπτυξη κώφωσης. Ελπίζει ότι ο Johnson θα χρησιμοποιήσει αυτή τη νέα τεχνολογία ώστε να επιστρέψει στη σκηνή.



 Ο Johnson δημοσίευσε μια ανακοίνωση που εξηγούσε το πρόβλημα του.Ενώ υποσχέθηκε να συνεχίσει τις ηχογραφήσεις, αλλά δεν γνωρίζει εάν ξαναεμφανιστεί live με τους AC/DC.

 Επίσης είπε ότι το πρόβλημα στην ακοή τον επηρεάζει στο performing του και αφού μίλησε με γιατρούς του είπαν ότι δεν θα είναι ξανά σε θέση να τραγουδήσει σε τεράστια venues , λόγο του ρίσκου της ολικής κώφωσης.

 Κοιτάζοντας μπροστά, είπε, «η εστίασή μου είναι να συνεχίσω την θεραπεία για τη βελτίωση της ακοής μου. Ελπίζω ότι με τον καιρό η ακοή μου θα βελτιωθεί και θα μου επιτρέψει να επιστρέψω στις συναυλίες. Αν και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο, είμαι αισιόδοξος . " Ο Johnson υπήρξε τραγουδιστής των AC / DC από το 1980, όταν αντικατέστησε τον εκλιπόντα Bon Scott. Έκανε το ντεμπούτο του στο κλασικό "Back In Black".

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου