24 Μαΐ 2016

Το ντεμπούτο των Ramones γίνεται 40 ετών και επανακυκλοφορεί



 Το ομότιτλο πρώτο studio album των Ramones κλείνει 40 χρόνια ζωής και επανακυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου σε μια πολυτελή έκδοση με αρκετά extras.



 Η επανακυκλοφορία θα περιλαμβάνει συνολικά 3 CDs και 1 βινύλιο, με ένα εκ των οποίων να έχει το album σε μίξη mono, ένα live album καθώς και ένα bonus CD με αρκετές demo εκτελέσεις.


 Πιο αναλυτικά, το κουτί περιλαμβάνει μια remastered έκδοση του αυθεντικού album, καθώς και την mono μίξη του. Στο δεύτερο CD υπάρχουν 14 εκτελέσεις κομματιών σε νέα μίξη, demos, κάποια εκ των οποίων ακυκλοφόρητα, όπως τα «Chain Saw», «You’re Gonna Kill That Girl» και «Loudmouth», καθώς και μια εκτέλεση του «Today Your Love Tomorrow The World» με διαφορετικούς στίχους. Το τρίτο CD έχει ένα live album που ηχογραφήθηκε στο Los Angeles, στις 12 Αυγούστου 1976. Τα πρώτα 16 κομμάτια είχαν κυκλοφορήσει ξανά στο παρελθόν αλλά εδώ υπάρχουν και αρκετά επιπλέον. Τέλος, η επανακυκλοφορία περιλαμβάνει και 1 βινύλιο με το αυθεντικό album και τις μίξεις του, όπως αυτές βρίσκονται στο πρώτο CD. Επιπλέον extras είναι το πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και ένα κείμενο γραμμένο από τον παραγωγό Chris Leon.

 Το «Ramones» κυκλοφόρησε το 1976 και περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των θρύλων της punk όπως τα «Blitzkrieg Bop», «Beat On The Brat», «Now I Wanna Sniff Some Glue» και «Judy Is A Punk».



 Συνολικά οι Ramones κυκλοφόρησαν 14 studio albums, τελευταίο εκ των οποίων το «Adios Amigos!» του 1995. Θυμίζουμε πως και τα 4 αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος -Johnny, Dee Dee, Tommy και Joey- έχουν φύγει πλέον από τη ζωή.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου