5 Μαΐ 2016

Η ιστορια της HELLS BELL


Τον AC/DC "Hells Bell" είναι ένα πραγματικό αντίγραφο της Denison Bell, η οποία είναι η μεγαλύτερη καμπάνα στον πύργος-μνημείο πόλεμου Το Carillon, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Loughborough, Leicestershire της Αγγλία. Η Denison καμπάνα είναι μια καμπάνα 4 τόνων, και η μπάντα αποφάσισε να έχει μια ενός τόνου αντίγραφο καμπάνα. Η καμπάνα φτιάχτηκε από τον J. Taylor and Sons, και σφραγίζεται με το λογότυπο AC/DC και "Hells Bell", όπως το συγκρότημα ζήτησε.

 Προσπάθειες καταγραφής της Denison καμπάνας για το "Back In Black" album απέτυχε μετά το σκίρτημα των περιστεριών που φωλιάζουν στον πύργο διατάραξαν τις ηχογραφήσεις της. Ο χρόνος είχε μειωθεί, αλλά το τελικό καστ του νέου Hells Bell των AC/DC ήταν έτοιμο σε αρκετά ακριβώς χρόνο, έτσι ήταν σε θέση να καταγράφει το χτύπημα της καμπάνας. Η καμπάνα που δημιουργούσε πολλά προβλήματα στις πρώτες περιηγήσεις λόγω του ότι είναι τεράστιο βάρος, πολλοίς χώροι απλά δεν έχουν στέγες αρκετά ισχυρές , και σε ορισμένες περιοχές ένας γερανός είναι απαραίτητος, και σε άλλες περίπτωσης η καμπάνα δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιηθεί καθόλου.

 Στο τελευταίο μέρος της δεκαετίας του 1980, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας η αλυσίδα της καμπάνας έσπασε και παραλίγο να σύνθλιψη τον Angus. Από τότε η μπάντα αποφάσισε να την αντικαταστήσει με μια ελαφρύτερη καμπάνα, και η αρχική Hells Bell αποσύρθηκε.



by AC/DC Worldwide

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου