18 Μαΐ 2016

40 χρόνια πριν: AC / DC "Long Way To The Top" το βίντεο καταγράφεται στην ιστορία




 Το μουσικό βίντεο των AC/DC του 1976 "It’s A Long Way To The Top (If You Wanna Rock N’ Roll)" κυκλοφόρησε πριν από 40 χρόνια αυτό το μήνα (έχει ήδη 40 χρόνια). Μπορείς να το πιστέψεις ?! Καθώς διασχίζουν τους δρόμους της Αυστραλίας, οι AC/DC φέρνουν τη φωτιά και τις γκάιντες σε τελείως διαφορετικό επίπεδο σε αυτό το επικό δημόσια βίντεο.


 Ήταν το καλύτερό single της μπάντας μέχρι σήμερα φτάνοντας στο #5 στα αυστραλιανά charts. Τα heavy metal κομμάτια που συνήθως κυριάρχεισαν από το σόλο κιθάρας, αυτό το τραγούδι είναι ασυνήθιστο επειδή αντί ενός μακροσκελούς σόλο κιθάρας διαθέτει αλληλεπίδραση μεταξύ Angus Young σχετικά με το αρχικά και το Bon Scott σχετικά με τις γκάιντα.


 Από το T.N.T άλμπουμ της μπάντας που κυκλοφόρησε το '75, το κομμάτι ήταν το πρώτο του άλμπουμ και είχε υπογραφή από τον Bon, ο τρέχον τραγουδιστής Brian Johnson δεν θα το τραγουδήσει από σεβασμό για το χαμένο rockstar.


 Απεικονίζοντας το πόσο αγωνίστηκε η μπάντας για να φτάσει στην κορυφή, εκφράζουν την αθάνατη δέσμευσή τους στο ροκ εν ρολ μέσα από το "It’s A Long Way To The Top" όταν αισθάνθηκαν ότι ο κόσμος δεν είχε ακόμη χρησιμοποίηση τα μοναδικά και παθιασμένα ταλέντα τους.

 Δεν ξέρω για σας, αλλά κάθε φορά που ακούμε αυτό το τραγούδι θα θέλαμε να μπορούσαμε να ανέβουμε επάνω σε αυτή την σκηνή και να ροκάρουμε με Bon και Angus! Ως ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια των AC/DC, καταλάβαμε αυτό το σπάνιο απόδοση θα ήταν το τέλειο δώρο! Απολαμβάνω!



by society of rock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου