10 Μαΐ 2016

Ακυκλοφόρητο Live από RITCHIE BLACKMORE’s RAINBOW έρχεται επιτέλους στο φως!

Ακυκλοφόρητο Live απο RITCHIE BLACKMORE’s RAINBOW έρχεται επιτέλους στο φως!

 Ακολουθώντας την περσινή κυκλοφορία του deluxe box που περιείχε 3 cd’s από την απίστευτη συναυλία το 1979, η Purple Pyramid Records ανακοινώνει υπερήφανα την κυκλοφορία μιας ακόμη τρομερής συναυλίας από τον Θεό της κιθάρας Ritchie Blackmore and RAINBOW. Έχοντας πάρει το όνομα του από την πόλη και τη χρονιά που ηχογραφήθηκε το "Boston 1981" , περιλαμβάνει κρυστάλλινο ήχο ώστε να απολαύσετε την ενέργεια και τα συναισθήματα που εκπέμπει το συγκρότημα στα Man On The Silver Mountain", "Long Live Rock 'N' Roll" και στο εκπληκτικό "Smoke On The Water". Συσκευασμένο σε mini-LP wallet για το cd και ένα πανέμορφο gatefold double LP που χαρακτηρίζεται από το ραφτώ 20σελιδό booklet και τα 3 διαφορετικά χρώματα στο βινύλιο(κόκκινο, πράσινο και μπλε), η συναρπαστική κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμο παντού στις 13 Μαΐου.


"Boston 1981" track listing:
01. Spotlight Kid
02. Love's No Friend
03. I Surrender
04. Man On The Silver Mountain
05. Catch The Rainbow
06. Can't Happen Here
07. Lost In Hollywood
08. Difficult To Cure
09. Long Live Rock N' Roll
10. Smoke On The Water



 Ο Blackmore πέρυσι έφτιαξε ένα νέο γκρουπ από μουσικούς για να τον βοηθήσουν να παίξει κάποια κλασσικά κομμάτια των RAINBOW και DEEP PURPLE σε 3 shows του στην Ευρώπη. Θα τον στελεχώσουν οι Ronnie Romero (LORDS OF BLACK), Jens Johansson(STRATOVARIUS), David Keith (BLACKMORE'S NIGHT) και Bob Nouveau(a.k.a. Robert "Bob" Curiano, ex-BLACKMORE'S NIGHT).


 Στην Μεγάλη Βρετανία η συναυλία που θα γίνει στις 25 Ιουνίου θα είναι η πρώτη μετά από 20 χρόνια για τον Blackmore. Στη Γερμανία θα πάρει μέρος στο Monsters Of Rock festival, Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Freilichtbühne και στις 18 στο Festplatz am Viadukt. 

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου