7 Φεβ 2017

Tony Iommi για Black Sabbath: «Δεν αποκλείουμε τίποτα, εκτός από τις μεγάλες περιοδείες»


 Λίγα 24ωρα μετά την τελευταία ζωντανή εμφάνιση των Black Sabbath μπροστά στο κοινό τους, ο Tony Iommi μίλησε στο Planet Rock για το μέλλον, τονίζοντας για ακόμα μια φορά πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι heavy metal θρύλοι να ηχογραφήσουν νέο υλικό, ενώ δεν έκλεισε την πόρτα ακόμα και σε κάποιες μεμονωμένες εμφανίσεις!

 Οι Black Sabbath αποφάσισαν να κάνουν αυτή την τελευταία μεγάλη περιοδεία, καθώς μετά την περιπέτεια υγείας και τη μάχη που έδωσε το προηγούμενο διάστημα με τον καρκίνο, ο Tony Iommi δεν είναι σε θέση να βγαίνει στον δρόμο για μεγάλο διάστημα.

 Ο εμβληματικός κιθαρίστας είπε στο Planet Rock: «Θα μου λείψουν οι ζωντανές εμφανίσεις, καθώς αυτό έκανα σε όλη μου τη ζωή. Θα μου λείψει η μπάντα πάνω στη σκηνή. Πιστεύω πως δεν τελειώσαμε ακόμα και πως κάποια στιγμή θα δώσουμε κάποιο μεμονωμένο show».

 Για το αν αυτό είναι το οριστικό τέλος των Black Sabbath: «Όχι, δε νομίζω πως έχουμε αποκλείσει κάτι, εκτός από τις μεγάλες περιοδείες. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι περισσότερο αλλά ίσως να ηχογραφήσουμε στο μέλλον ξανά».

 Ο Iommi αναφέρθηκε και στα δικά του σχέδια για το μέλλον: «Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ και να πάρω χρόνο για μένα. Σίγουρα τον επόμενο μήνα θα τον περάσω μπροστά στη τηλεόραση. Μετά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πράγματα να ασχοληθώ, αλλά δε θέλω να βιαστώ για τίποτα».

 Μπορεί οι Iommi και Geezer Butler να μην έχουν αποκαλύψει τα μελλοντικά τους σχέδια, ο Ozzy Osbourne πάντως φαίνεται πως έχει ήδη βάλει πλώρη για το επόμενο solo album του, ενώ έχει προγραμματίσει και 2 εμφανίσεις σε festivals για το καλοκαίρι.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου