13 Φεβ 2017

Δεν ξανάγινε!!! Οι MEGADETH παίρνουν βραβείο Grammy και η house band παίζει το "Master of puppets"!!!


 Οι MEGADETH κέρδισαν το βραβείο Grammy για το "Best metal performance", η είδηση όμως της βραδιάς, δεν είναι αυτή... Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η house band των Grammys, την ώρα που το συγκρότημα ανέβαινε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο, έπαιζε το "Master of puppets"!!! Πραγματικά, τι έχει κάνει σ' αυτή τη ζωή ο Mustaine, για να τραβάει τέτοιο troll, σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του;

 Στον λόγο που έβγαλε, ο Dave Mustaine είπε: "Φανταστικά! Μας πήρε μόνο δώδεκα προσπάθειες για να το καταφέρουμε. Την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ, μιλούσαμε με τον Kenny G, και με ρώτησε πόσες φορές ήμασταν εκεί και μου είπε: "Έντεκα φορές δεν είναι και τόσο άσχημα. Οπότε τον ρώτησα: Πόσες φορές σου πήρε εσένα; κι εκείνος είπε: 21!!! Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα: Θεέ μου. Αν μου πάρει κι εμένα 21 φορές, δεν ξέρω αν θα ζήσω τόσο πολύ!!!"

 Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του και το management με την εταιρία του, αλλά και το crew και τη metal κοινότητα, έκλεισε λέγοντας: "Είναι λίγο περίεργο που καταλήξαμε στην κατηγορία 69, αλλά κάποιος φαίνεται ότι έχει αίσθηση του χιούμορ"!!!

Οι υποψήφιοι για το Grammy στην κατηγορία "Best metal performance" για την ιστορία, ήταν:

BARONESS - "Shock Me"
GOJIRA - "Slivera"
KORN - "Rotting in Vain"
MEGADETH - "Dystopia"
PERIPHERY - "The Price Is Wrong"

Δείτε και το video της απονομής όπου πρέπει ο Mustaine να αισθάνθηκε πραγματικά πολύ άβολα...



by RockHard

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου