12 Φεβ 2017

Η Amy Lee (Evanescence) κοινοποίησε νέο solo κομμάτι



 Το τελευταίο διάστημα οι Evanescence έχουν επανέλθει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, παίζοντας ένα νέο κομμάτι και ανακοινώνοντας μεγάλη περιοδεία, που θα κάνει στάση και στο Rockwave. Από την άλλη, και η Amy Lee με τη σειρά της, απασχολεί την κοινή γνώμη κυκλοφορώντας solo κομμάτια. Μετά τις διασκευές σε διάφορους καλλιτέχνες όπως οι U2, Led Zeppelin, Portishead και Chris Isaak, κυκλοφόρησε νέο κομμάτι με τίτλο ‘Love Exists’.

 Το ‘Love Exists’ είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο Ιταλικό τραγούδι ‘L’amore Esiste’ της Francesca Michielin, το οποίο άκουσε η τραγουδίστρια μια μέρα τυχαία στο ραδιόφωνο ενώ βρισκόταν στην Ιταλία.

 Μεταξύ άλλων η Amy Lee έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook σχετικά: “Ένιωθα ότι με ακολουθεί παντού, ήταν μέσα μου και δεν έφευγε. Δεν μπορούσα να σταματήσω να το ακούω συνέχεια κατά τη διάρκεια του γυρισμού. Άρχισα να βρίσκω τι σημαίνουν οι στίχοι και έγραψα την δική μου εκδοχή στα Αγγλικά.”

 Στη συνέχεια έγραψε για το θέμα των στίχων: “Η αγάπη μόνο απλή δεν είναι. Εμφανίζεται σε αμέτρητες μορφές. Μπορεί να είναι ακατάλληλη, οδυνηρή, ευκολότερη να την αγνοήσεις παρά να την εμπιστευτείς. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να είμαστε ενωμένοι, όσο μόνοι και να νιώθουμε κάποιες φορές. Είμαστε αρκετά θαρραλέοι να αγαπήσουμε ενώ ξέρουμε πως θα  πληγωθούμε; Μπορούμε να αποτινάξουμε τον κυνισμό μας για αρκετό χρόνο ώστε να δούμε πίσω από την απογοήτευση, την δυσαρέσκεια, τον φόβο για το άγνωστο και τον θυμό για ό,τι δεν μπορούμε να ελέγξουμε; Η αγάπη είναι τριγύρω μας. Ακόμα και στα πιο σκοτεινά μέρη και αξίζει τα πάντα. Κοιτάξτε γύρω η αγάπη υπάρχει…

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο κομμάτι της Amy Lee:



by straightonmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου