13 Φεβ 2017

METALLICA: Σε φιάσκο εξελίχθηκε η κοινή τους εμφάνιση με τη Lady Gaga, με τον Hetfield στο τέλος να βγαίνει εκτός εαυτού!!!


 Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε η κοινή εμφάνιση των METALLICA με τη Lady Gaga, χθες το βράδυ (12/2), στα 59α βραβεία Grammy, όπου εκτέλεσαν το "Moth into flame". Αφήνοντας ασχολίαστο το κιτς σε κάποια σημεία της εμφάνισης της Lady Gaga (όπως για παράδειγμα την εισαγωγή της στη σκηνή μέσα από "moshing" -ο Θεός να το κάνει- με τις χορεύτριες), αλλά και την απρέπεια της παρουσιάστριας να προλογίσει μόνο την pop superstar, το μικρόφωνο του James Hetfield δεν λειτουργούσε για το πρώτο μισό της εμφάνισης, κάνοντάς τον να τραγουδά με το μικρόφωνο της Gaga!!!

 Ο Hetfield μάλιστα ήταν τόσο εμφανώς εκνευρισμένος, που μετά το τέλος της εμφάνισης κλώτσησε με δύναμη το stand του μικροφώνου του και πέταξε την κιθάρα του πίσω από τη σκηνή...

 Για την ιστορία, οι METALLICA ήταν υποψήφιοι για το Grammy καλύτερου Rock τραγουδιού, με το "Hardwired", αλλά έχασαν από το "Blackstar" του εκλιπόντα David Bowie.



by RockHard

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου