23 Φεβ 2017

Στις αρχές της επόμενης χρονιάς η επιστροφή των Disturbed στο studio


 Οι Disturbed φαίνεται πως σχεδιάζουν άμεση επιστροφή στο studio για την σύνθεση και ηχογράφηση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «Immortalized».

 Μιλώντας σε Γερμανικό μέσο ενημέρωσης, ο κιθαρίστας της μπάντας Dan Donegan αναφέρθηκε στα πλάνα της μπάντας, λέγοντας πως οι οπαδοί δε θα χρειαστεί να περιμένουν ξανά πολύ μέχρι η μπάντα να κυκλοφορήσει και πάλι νέα μουσική.

 «Έχω ήδη κάποιες ιδέες για τα νέα μας κομμάτια τα οποία και δουλεύω όταν βρω χρόνο. Δεν νιώθουμε καμία πίεση και θέλουμε όλο το υλικό να μας βγαίνει φυσικά και μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι να συνθέσουμε».

 Και πρόσθεσε: «Μόλις ολοκληρώσουμε τις συναυλιακές μας υποχρεώσεις θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας για να περάσουμε λίγο χρόνο με τις οικογένειες μας και μετά θα ξεκινήσουμε δουλειά».

 Οι Disturbed βρισκόντουσαν στον πάγο για σχεδόν 4 χρόνια, με την κυκλοφορία του «Immortalized» τον Αύγουστο του 2015 να επαναφέρει την μπάντα στο προσκήνιο και φυσικά στην κορυφή των charts. Στο album ξεχώρισε μεταξύ άλλων και η καταπληκτική διασκευή του group στο κλασικό «The Sound Of Silence» των Simon & Garfunkel.

 «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από όλους μας στο συγκρότημα εξαιτίας της επιτυχίας του δίσκου και φυσικά χαιρόμαστε για την ανταπόκριση του κόσμου μετά από τόσο μεγάλη αποχή» είπε ο Donegan για να συνεχίσει: «Σίγουρα η διασκευή στο «The Sound Of Silence» μας βοήθησε. Πλέον έχουμε βρει τους ρυθμούς μας και δε σκοπεύουμε να ξανακάνουμε μεγάλα διαλείμματα. Αν όχι στο τέλος αυτής της χρονιάς, στην αρχή της επόμενης ελπίζω πως θα μπούμε εκ νέου στο studio για το νέο μας album».

 Το «The Sound Of Silence» πούλησε περισσότερες από 2 εκατομμύρια κόπιες, ενώ το «Immortalized» έγινε το πρώτο No.1 album των Disturbed με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 500,000 κόπιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου