7 Ιαν 2017

Οπαδός κάνει τον Corey Taylor των SLIPKNOT να αισθανθεί μ@λ@κ@ς σχετικά με την απαγόρευση του στη χρήση κινητών σε συναυλίες!

Οπαδός κάνει τον Corey Taylor των SLIPKNOT να αισθανθεί μ@λ@κ@ς σχετικά με την απαγόρευση του στη χρήση κινητών σε συναυλίες!

 Πρόσφατα, οι Slipknot κυκλοφόρησαν ένα βίντεο από τη συναυλία τους στο Colorado το περασμένο καλοκαίρι, στο οποίο ερμηνεύουν μια από τις μεγάλες τους επιτυχίες, το “Before I Forget”. Δεν πρόκειται, όμως, για ένα οποιοδήποτε βίντεο. Αντί μιας επαγγελματικής λήψης, το βίντεο έχει φτιαχτεί αποκλειστικά από υλικό που τράβηξαν οπαδοί του συγκροτήματος χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.



 Ενώ, λοιπόν, η πρώτη σκέψη του καθενός θα ήταν να παρατηρήσει πως η ιδέα είναι ευρηματική, κάποια γεγονότα κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας του συγκροτήματος έρχονται να περιπλέξουν τα πράγματα. Και αυτό γιατί ο frontman Corey Taylor κατέστησε αρκετά σαφές πως δεν επιθυμεί τη χρήση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες των Slipknot.



 «Αν είναι να στέλνεις μηνύματα, μείνε σπίτι!», είχε γράψει ο τραγουδιστής. Ωστόσο, χωρίς τα κινητά τηλέφωνα των οπαδών, το εν λόγω βίντεο δε θα ήταν εφικτό. Λαμβάνοντας, επίσης, υπόψη την έντονα αρνητική στάση του Taylor, τίθενται κάποια εύλογα ερωτήματα για το ίδιο το βίντεο.



 Ο παραπάνω οπαδός αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο Taylor «να σφαλιαρίζει τα χέρια των οπαδών που κρατούν κινητά και μετά να φτιάχνει βίντεο βασισμένο σε υλικό από κινητά οπαδών» και αν «μπορεί [τελικά] να χρησιμοποιήσει κινητό ή όχι». Προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα, ο Taylor αποκρίθηκε ότι ήταν «ένα γαμ***να καλό ερώτημα» και ότι είναι «μα***ας»…



 Μολονότι ήταν πολύ εύστροφη η απάντηση του, το ερώτημα για τη χρήση κινητού στις συναυλίες των Slipknot παραμένει. Θα το διαπιστώσουμε όταν θα ‘μαζέψουν’ κι άλλον οπαδό…

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου