19 Φεβ 2016

Γρήγορη επιστροφή στο studio επιθυμούν οι Def Leppard



 Την πεποίθησή του πως οι οπαδοί δε θα χρειαστεί να περιμένουν άλλα 7 χρόνια για να πάρουν στα χέρια τους ένα νέο album από τους Def Leppard εξέφρασε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Vivian Campbell. Ο βετεράνος Βρετανός μουσικός είπε στο Billboard πως η μπάντα έχει στο σεντούκι της ιδέες για νέα τραγούδια και οι οπαδοί δε θα χρειαστεί να ξανακάνουν τόσο μεγάλη υπομονή.

 "Θα επιστρέψουμε στη δισκογραφία συντομότερα. Υπάρχει υλικό και αρκετές ιδέες. Όλοι στη μπάντα έχουμε δουλέψει καλά. Το ζήτημα δεν είναι να έχεις τραγούδια αλλά τι είδους τραγούδια είναι αυτά. Αυτό είναι που θέλει τον χρόνο του" λέει ο Campbell.


 Ο Campbell αναφέρθηκε και στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, λέγοντας ωστόσο πως η θεραπεία του προχωράει κανονικά με τους γιατρούς να είναι αρκετά αισιόδοξοι. Οι Def Leppard κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά το ομώνυμο studio album τους, πρώτο μετά το 2008 και το Songs From The Sparkle Lounge.

 Ο Campbell είναι και μέλος των Last In Line, της μπάντας στην οποία έπαιζε μπάσο ο Jimmy Bain, του οποίου ο πρόσφατος θάνατος θέτει το μέλλον του συγκροτήματος εν αμφίβολο.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου