13 Φεβ 2016

COREY TAYLOR: Οι metalheads είναι τα νόθα παιδιά της μουσικής!


 Ο Corey Taylor ( Slipknot, Stone Sour ) εξέφρασε τον θαυμασμό του για την metal κοινότητα. Τόνισε πως κανένα άλλο μουσικό είδος δεν ταιριάζει με το metal ως προς την υποστήριξη, την συντροφικότητα και την κοινωνικότητα. Όταν μια μπάντα γίνεται μεγάλη είναι μια νίκη όλης της metal κοινότητας και αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο metal είναι η υποστήριξη και η εκτίμηση για το τι προσπαθούμε να επιτύχουμε, δήλωσε.

 Αναφέρθηκε και στο πως μας αντιμετωπίζει η υπόλοιπη μουσική βιομηχανία λέγοντας πως μας θεωρούν τα νόθα παιδιά της μουσικής.

 "Κάθε φορά που θα υψώνουμε την σημαία του metal στα πρόσωπα τους τόσα περισσότερα άτομα θα παρακινούμε να ακούσουν την πραγματική αληθινή μουσική.”

 Από την άλλη πλευρά πήρε θέση και για την απαράδεκτη κίνηση του Phil Anselmo, που δημιούργησε πρόβλημα.

 "Γνωρίζω πως υπάρχει πρόβλημα στο metal, ιδιαίτερα την Αμερική και αυτό προέρχεται από την κουλτούρα, τα ιδανικά και τα πιστεύω που οι γονείς περνάνε στα παιδιά τους. Είναι ένα γενικό θέμα, νόμιζα πως εξαλείφθηκε από την metal κοινότητα αλλά έκανα λάθος. Έτσι αφοσιώθηκα στην καταπολέμηση του, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο ο ρατσισμός δεν έχει να κάνει με το metal, απλά λόγω του απαράδεκτου γεγονότος σχολιάστηκε ολόκληρη η metal κοινότητα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος να εξαλειφθεί καθώς η πλειοψηφία της metal κοινότητας δεν είναι ρατσιστές .”

 Ο Corey Taylor αναφέρθηκε και στο βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει “America 51” λέγοντας πως θα τσατίσει αρκετό κόσμο ιδίως στην Αμερική. Περιλαμβάνει πολιτική, κοινωνικό σχολιασμό και είναι σίγουρο πως θα τσατίσει αρκετό κόσμο στη χώρα μου. Όλοι οι άλλοι θα το αγαπήσετε! Δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από το Rock Overdose,
Και τον Παναγιώτης Κωνσταντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου