17 Φεβ 2016

MIKKEY DEE: Πιστεύει πως όσοι ήταν μέλη της θρυλικής μπάντας των MOTΟRHEAD, πρέπει να περιοδεύσουν ως ύστατο φόρο τιμής στον Lemmy


 Ο Mikkey Dee ντράμερ των Motörhead δήλωσε πως είναι πρόθυμος να κάνει μια περιοδεία προς τιμήν του Lemmy με πρώην μέλη του θρυλικού συγκροτήματος αποτίοντας ύστατο φόρο τιμής στον μεγάλο μουσικό.

 Σε πρόσφατη συνέντευξη του, τόνισε πως αυτό σίγουρα θα συμβεί, αλλά όχι σύντομα: Θα πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και θα πρέπει οι οπαδοί να το ζητήσουν. Οι οπαδοί τρώνε το ίδιο burger εδώ και σαράντα χρόνια, δεν θα θέλουν να φάνε πάλι burger τον πρώτο χρόνο από το θάνατο του Lemmy” είπε χαρακτηριστικά.

 Επίσης, σχολίασε την απόφαση της tribute μπάντας των Dio (Dio Disciples), λέγοντας πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνουν tribute περιοδεία αμέσως μετά το θάνατο του: “Χρειάζεται να περάσει κάποιος χρόνος για να μπορεί να έχει αποτέλεσμα μια τέτοια κίνηση. Θέλω να υπάρξει μια απαίτηση από τους οπαδούς, να ζητήσουν αυτή την περιοδεία. Ύστερα κάτι μπορεί να συμβεί, με εμένα, τον Phil Campbell, ίσως τον Eddie Clark και 2-3 ακόμα μεγάλους μουσικούς που αγαπούν τους Motörhead.”

 Oι δηλώσεις του Mikkey Dee περί επερχόμενης περιοδείας, έρχονται σε αντίθεση με τις αντίστοιχες αρχικές του λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Lemmy, στις οποίες τόνιζε πως δε θα υπάρξουν περιοδείες ή νέα άλμπουμ. Όπως φαίνεται η στόφα των Motörhead επιβιώνει και ο Lemmy ζει στις καρδιές όλων μας.

Από το Rock Overdose,
Και τον Παναγιώτη Κωνσταντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου