19 Φεβ 2016

Το management των Deep Purple αποκλείει τον Ritchie Blackmore από το Rock N Roll Hall Of Fame!



 Σε ανακοίνωση που ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook, ο Ritchie Blackmore τόνισε πως δε θα παραβρεθεί στην τελετή για την εισαγωγή της μπάντας στο Rock N Roll Hall Of Fame, καθώς το management των Deep Purple αποφάσισε να τον αποκλείσει!

 Στην ανακοίνωσή του, ο Blackmore έγραψε πως ο ίδιος συζητούσε την πιθανότητα συμμετοχής του με το group, όμως ο Bruce Payne, manager της μπάντας, ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.


 Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αυτή ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Blackmore στο Facebook: “Ο Ritchie είχε την τιμή να εισαχθεί στο Rock And Roll Hall Of Fame μαζί με τους Deep Purple. Ο ίδιος συζητούσε το ενδεχόμενο αυτό, μέχρι τη στιγμή που ενημερώθηκε απο τον Πρόεδρο του Hall Of Fame πως ο manager της μπάντας Bruce Payne είναι αρνητικός. Συνεπώς, ο Ritchie αποφάσισε να μη συμμετέχει στην τελετή. Ευχαριστούμε όλους τους fans για την ψήφο και την στήριξη τους.”


 Το παρασκήνιο με την εισαγωγή των Deep Purple είναι αρκετά πλούσιο. Αρχικά, ο Ian Gillan έκανε επίθεση στους διοργανωτές για την απόφασή τους να αφήσουν έξω τους Steve Morse και Don Airey.


 Παράπονα εξέφρασε και ο πρώτος μπασίστας της μπάντας Nick Simpler, ο οποίος επίσης έμεινε έξω από το event τονίζοντας: “Νόμιζα πως η τιμή αυτή αφορούσε τόσο τα νέα όσο και τα παλιά μέλη της μπάντας. Προφανώς έκανα λάθος.”

 Η τελετή εισαγωγής των Deep Purple καθώς και των υπολοίπων συγκροτημάτων στο Rock N Roll Hall Of Fame για το 2016 θα γίνει τον ερχόμενο Απρίλη στο Brooklyn.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου