11 Φεβ 2016

Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το θέατρο Bataclan στο Παρίσι!



 Οι ιδιοκτήτες του Bataclan ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να ανοίξουν ξανά τις πόρτες του θεάτρου πριν από το τέλος της χρονιάς.

 Το Bataclan βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβρη όταν έχασαν τη ζωή τους 89 άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισης των Eagles Of Death Metal, μετά από την τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών.

 Στην ανακοίνωση τους, που δημοσιεύτηκε στο Billboard, οι ιδιοκτήτες του venue γράφουν: “Σήμερα θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια πολύ σημαντικά νέα. Αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε το Bataclan και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε έτοιμοι πριν από το τέλος του 2016.”

 Ένας από τους managers του Bataclan, ο Dominique Revert σε παλαιότερη ανακοίνωση του είχε πει: “Το Bataclan θα ανοίξει ξανά τις πύλες του. Θα το κάνουμε με πολύ βαριά καρδιά στην αρχή, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Δε πρόκειται να πέσουμε.”

 Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει και ο Jesse Hughes των Eagles Of Death Metal: "Ανυπομονώ να παίξω και πάλι στο Παρίσι. Οι φίλοι μας πήγαν να δουν rock n roll και έχασαν τη ζωή τους. Εγώ θέλω να πάω, να παίξω για αυτούς και να ζήσω."

 Το Bataclan άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Φεβρουάριο του 1865 και ήταν ένας από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους στις αρχές των 70s. Οι Clash, οι Velvet Underground, ο Prince αλλά αργότερα και οι Oasis και Guns N Roses είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που έχουν εμφανιστεί εκεί ζωντανά.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου