1 Μαρ 2015

Μερικές πληροφορίες για τον νέο δίσκο των TOOL...



O frontman των Tool, Maynard James Keenan, ανέβασε μία ανακοίνωση σχετικά με τον νέο δίσκο του συγκροτήματος. Αν και δεν έχει ηχογραφηθεί τίποτα ακόμα, ο Keenan αποκάλυψε πως πηγαίνει συχνά στο Λος Άντζελες όπου κάνουν πρόβες οι Tool και σύντομα θα αρχίσουν τις ηχογραφήσεις για τα φωνητικά.
Μόλις πριν δύο εβδομάδες, ο κιθαρίστας των Tool, Adam Jones, ανέβασε ένα βίντεο με τον ντράμερ των Motörhead, Mikkey Dee, αποκαλύπτοντας έτσι πως τα δύο συγκροτήματα βρίσκονται στο ίδιο μέρος για τη δημιουργία νέου υλικού. Πριν από αυτό, οι Tool είχαν επισημάνει πως κάποιες δικαστικές υποθέσεις καθυστερούσαν τη διαδικασία παραγωγής μουσικής του συγκροτήματος.

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Maynard Keenan μέσω του λογαριασμού των Tool σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε την εξής δήλωση:
"Κάνω συχνά ταξίδια στο Λος Άντζελες με σκοπό να παρακολουθώ την πρόοδο του νέο υλικού των Tool. Τα πράγματα προχωρούν καλά. Αργά, αλλά σίγουρα με προοδευτικούς ρυθμούς. Τίποτα δεν έχει ηχογραφηθεί ακόμα, αλλά είμαι αισιόδοξος πως τα κομμάτια ενώνονται και σύντομα θα είναι έτοιμα έτσι ώστε να αρχίσω κι εγώ να γράφω υλικό και μελωδίες. Είμαι τόσο αγχωμένος για να ολοκληρώσω αυτόν τον δίσκο όσο είναι και οι υπόλοιποι. Αλλά όπως αποδεικνύει και η ιστορία, αυτά τα πράγματα δε θέλουν βιασύνη. Η υπομονή είναι χρυσός. Παράλληλα, όπως γινόταν πάντα, συμβαίνουν κι άλλα πράγματα στον καθένα μας, όμως η ζωή είναι πολύ μικρή για να μη γράφεις κάτι καινούργιο κάθε φορά που αναπνέεις."

Από το Rock Overdose,
Και τον Κωνσταντίνα Παπαστεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου