7 Μαρ 2015

MOTORHEAD: Το 22ο album της μπάντας έρχεται το Φθινόπωρο!!



Οι Motorhead επιβεβαίωσαν το 22ο album τους που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2015, που σηματοδοτεί και την 40 επέτειο του συγκροτήματος. Ο διάδοχος του “Aftershock” θα συνοδευτεί από το 2ο cruising festival. Ο Lemmy και η παρέα του μοιράστηκαν video και φωτογραφίες από τα sessions τους στο Los Angeles, όπου πρόσφατα πέσαν και πάνω στους TOOL που δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό.





Η δήλωση ήταν: Οι Motorhead βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο studio ηχογράφησης, με τον γνώριμο εδώ και χρόνια παραγωγό τους Cameron Webb, δουλεύοντας το επερχόμενο album τους που αναμένεται να βγει το Φθινόπωρο του 2015.

 Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία θα γίνει η δεύτερη έκδοση του festival τους, του Motorboat cruising Festival, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το line up του 2014 περιλάμβανε μεταξύ άλλων τους Anthrax, Down, Zakk Wylde και Testament, οπότε αναμένουμε κάτι εξίσου δυνατό και για φέτος!

 Ο Lemmy πρόσφατα μίλησε για την εδώ και 4 δεκαετίες καριέρα του συγκροτήματος, λέγοντας στο Classic Rock: “Είμαστε μια τίμια μπάντα, και είμαι τίμιος και αξιοπρεπής άνθρωπος. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι ότι ποτέ δε συμβιβαστήκαμε. Είμαστε αποφασιστικοί σε αυτό που κάνουμε, με κάθε κόστος – είτε σου αρέσουμε είτε άντε γαμ*σου.”

 

Για το Rock Overdose,
Ηλίας ‘Nerevarine’ Κυτίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου