6 Μαρ 2015

Μελέτη απέδειξε πως μπλουζάκι RAMONES φοράνε άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει ποτέ τους RAMONES!

Μία έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία Fruit Of The Loom (φορέας για πολλά metal μπλουζάκια) αποκάλυψε πως η συνήθεια των ανθρώπων να φοράνε μπλουζάκι με το λογότυπο των punk rockers των 70s, RAMONES είναι αποκλειστικά προνόμιο των ανθρώπων που δεν έχουν ακούσει ποτέ τους RAMONES.


Ο εκπρόσωπος της Fruit Of The Loom δήλωσε:

Η μελέτη μας έδειξε πως, αντί να λειτουργεί ως οπαδιλίκι, το μπλουζάκι λειτουργεί ως αντι-κομφορμιστικό ρούχο για εφήβους. Που είναι ειρωνικό. Είναι σαν να φορά ένας μη πολιτευόμενος μπλουζάκι Τσε.
Το Wunderground ρώτησε μερικούς φοιτητές στο φυσικό τους χώρο. Όχι το αμφιθέατρο, αλλά παίζοντας μπιλιάρδο, κατεβάζοντας μπύρες στις λέσχες.
Μου αρέσει να φοράω μπλουζάκια γνωστών συγκροτημάτων, ώστε να δείχνω πως έχω μία άποψη για τη μουσική - Ryan Hawthorn. Επίσης, λέγεται πως έχει αφίσα της ταινία Betty Blue στο δωμάτιό του, και ας μην την έχει δει.
Οι Ramones είναι φοβεροί, επειδή είναι όλοι τους νεκροί και έχουν να βγάλω μουσική από πριν τη γέννησή μου. (σ.σ. ???)
Κάποια άλλα πλέον συμβολικά t-shirts φορούνται όλο και πιο συχνά από μαθητές και φοιτητές, για να «κάνουν μία δήλωση». Στα μπλουζάκια αυτά περιλαμβάνονται μπλουζάκια των NIRVANAPINK FLOYD (το υπερκλασσικό Dark Side Of The Moon, που όλος ο κόσμος φοράει) και SEX PISTOLS.
Μου αρέσει η μουσική, αλλά τα μοντέρνα συγκροτήματα δεν έχουν αυτή τη μυστικότητα που βγαίνει όταν ένα μέλος πεθαίνει με άγνωστες συνθήκες, γύρω από ναρκωτικά ή αυτοκτονία. Αν ο Ricky Wilson από τους KAISER CHIEFS πήδαγε μπροστά σε ένα λεωφορείο επειδή νόμιζε ότι είναι ο θεός ή επειδή είχε πάρει ηρωίνη, να είσαι σίγουρος, μέχρι το μεσημεριανό θα έχω αλλάξει σε μπλούζα KAISER CHIEFS.

Επίλογος του;
Αλλά, δυστυχώς για όλους, o Ricky Wilson ακόμα ζει

Τα συμπεράσματα δικά σας















Απο το Rock Overdose,

Και τον Γιάννης Πιτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου