11 Μαρ 2015

VALOR/RUTHLESS STEEL/DIVINE DISSECTION: Live @ Remedy club



 Κυριακή 29 Μαρτίου το Remedy Live Club δέχεται power metal επίθεση από δύο κορυφαίες μπάντες της ελληνικής σκηνής, τους VALOR και τουςRUTHLESS STEEL και από μια ολόφρεσκια μπάντα, τους DIVINE DISSECTION και το τι θα γίνει είναι από τώρα διαγεγραμμένο...πανικός!!!


VALOR

 Στα μελωδικά μονοπάτια της ελληνικής heavy metal - power σκηνής οι Αθηναίοι VALOR μετρώντας στο ενεργητικό τους 1 mini CD με τίτλο “The Nameless One” το 2004, εν συνεχεία 2 επίσημες κυκλοφορίες τις χρονιές 2008 και 2013 των “Destiny’s Path”και “The Yonder Answer” αντίστοιχα, καθώς και την πιο πρόσφατη προ ημερών, 7ιτσου βινυλίου που ακούει στο όνομα “The Crown and the King” .

RUTHLESS STEEL

 Οι Ruthless Steel είναι ένα ελληνικό female fronted heavy metal συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2012. Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερα μέλη: Κωστοπούλου Αλίκη στα φωνητικά, Γιωργάκης Νίκος στο μπάσο, Παπαδημητρίου Dean στην κιθάρα και ο Νίκος Μοίρας στα drums.
Επιρροές της μπάντας ως επί το πλείστον συνδέονται με την δεκαετία του 1980, όπως Judas Priest, Warlock, Riot, Accept κλπ.
 Μετά από 4 μήνες σκληρής δουλειάς, οι Ruthless Steel, έπαιξαν support για Slough Feg το 2012, μαζί με τις ελληνικές μπάντες, Demolition Train και Wrathblade. Μετά από αυτή την εμφάνιση, η μπάντα άρχισε ηχογραφήσεις για το πρώτο τους EP.
 Έλαβαν πολύ καλές κριτικές για το EP που ονομάζεται, «Die in the Night», το οποίο κυκλοφόρησε στις 19/1/13 από την Iron on Iron Records. Το συγκρότημα συνέχισε να συμμετέχει σε συναυλίες μαζί με Spitfire ή τους πολλά υποσχόμενους newcomers, Air Raid και εξακολουθεί να δημιουργεί πάνω σε νέο υλικό. Οι ηχογραφήσεις του debut άλμπουμ τους, πραγματοποιήθηκαν στα George Aspiotis Studios στην Αθήνα και το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σύντομα.

DIVINE DISSECTION

"Ξεκινήσαμε ως OBLiviΩN, αρχές του 2014, πέντε φίλοι από το ίδιο ωδείο που θελήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

 Ύστερα από κάποιες χρονοβόρες αλλαγές στο line-up και ως Divine Dissection πλέον, συνεχίζουμε την πορεία μας!!

 Αυτή τη περίοδο βρισκόμαστε στο στούντιο, γράφοντας δικά μας κομμάτια, με σκοπό τη δημιουργία album και live εμφανίσεων."

After dj set by Panos Warlord


Damage 7 euros (with beer or wine)
Doors open 20:30
Starts 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου