5 Μαρ 2015

Lars Ulrich (METALLICA): "Το νέο album είναι κοντά, ίσως τον άλλο μήνα να είναι έτοιμο!"



Μιλώντας στο Rolling Stone, ο drummer των Metallica, Lars Ulrich μίλησε για τον επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος. Παρ’ όλο που το πρόγραμμα των Metallica είναι φορτωμένο με περιοδείες και festival, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη δημιουργία αυτού του album.

“Είμαστε μέσα! Έχουμε έτοιμα πολλά κομμάτια και τα επεξεργαζόμαστε, κάνοντας κάποιες μικροαλλαγές. Είμαστε πολύ κοντά! Σίγουρα πάντως δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε καμιά έκπληξη (αναφερόμενος στα συμβάντα με τους U2) και να το δώσουμε για κυκλοφορία στα ITunes την Πέμπτη χωρίς να πούμε κάτι σε κανέναν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σχέδια μας. Όσον αφορά το υλικό, στον κόσμο μας υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ της δημιουργικής φάσης και της φάσης της ηχογράφησης. Σε αυτό το project, προσπαθούμε να γεφυρώσουμε αυτό το κενό. Θέλαμε δηλαδή να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε λίγη από αυτή τη δημιουργική περιέργεια που έχουμε όταν παίζουμε ένα κομμάτι για πρώτη φορά στο στούντιο, στην τελική του μορφή. Θέλουμε να το επεξεργαστούμε, να το αλλάξουμε και το αποτέλεσμα να είναι καλό, αλλά ταυτόχρονα δε θέλουμε να το ηχογραφήσουμε με τέτοιο τρόπο που να ακούγεται υπερβολικό. Προσπαθούμε να βρούμε αυτή τη γραμμή πλεύσης.”, δηλώνει ο Ulrich, ενώ συνεχίζει λέγοντας στους οπαδούς να είναι υπομονετικοί.

“Η δημιουργική διαδικασία είναι πολύ κοντά στο τέλος της, απλά να θυμάστε ότι οι Metallica έχουν ακόμα να δώσουν πολλά! Όταν λέω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσουμε, εννοώ τον άλλο μήνα ή κάτι τέτοιο. Υπάρχουν στην τελική πολλά πράγματα και υποχρεώσεις στη μέση, με οικογένειες και προσωπικά ζητήματα, αλλά είμαστε σίγουρα αφοσιωμένοι σε αυτό κάθε μέρα!”



Από το Rock Overdose,
Και την Σοφία Ντούσκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου