22 Απρ 2016

Σταματήστε να κράζετε τους AC/DC!

Σταματήστε να κράζετε τους AC/DC!

 Ρε μάγκες του πληκτρολογίου, ρε κριτές των πάντων, ρε παντογνώστες τι έγινε? Πήραμε πάλι τις τσουγκράνες και τους πυρσούς και ετοιμαζόμαστε να ρίξουμε κόσμο στη πυρά? Έχω κουραστεί τις τελευταίες μέρες να βλέπω κλάψες από όλο το κόσμο να ξεκινάν την κασέτα “κλάματα για το πως κατάντησαν οι θρύλοι ” με το που πεις το γράμμα A.  Αράξτε στη πέτσα σας όλοι που μου γίνατε ειδικοί ότι “ξεπουλήθηκαν στο βομό των χρημάτων” “ασόβαρες κινήσεις για να μη χάσουν τα φράγκα από την περιοδεία”.


 Μπράβο ( slow clap), όχι μπράβο σου, οι τύποι έφαγαν τη ζωή τους στη μουσική και είπαν: ο τραγουδιστής μας λοιπόν έχει πρόβλημα υγείας και θα σταματήσει, εμείς τοοοοοσα χρόνια δεν βγάλαμε αρκετά λεφτά για να ζήσουν άνετα και τα τρισέγγονα των τρισεγγονών μας, μας λείπουν άλλα 400 χιλιάρικα(τυχαίο ποσό) οπότε ας τελειώσουμε τη περιοδεία με τον (τυχαίο) Axl Rose και να τους φάμε τα φράγκα μουαχαχαχα.

1


 Ρε, έχεις ιδέα γιατί οικονομική άνεση μιλάμε ότι ζουν οι θρύλοι? Δεν έχουν πλέον ανάγκη ούτε εσένα ούτε τα 100 ευρώ σου. Άμα θέλουν μπορούν από αύριο να περιοδεύουν και να βάλουν ελεύθερη πόρτα, να παίξουν παντού και πάλι οικονομικά να έχουν τόσα λεφτά που οπότε θέλουν κάνουν ένα ταξιδάκι μέχρι τον Άρη και τα ρέστα τα δίνουν για να αγοράσουν  Messi  να τους φέρνει τα νερά τους. Από ένα σημείο και πέρα ο καλλιτέχνης παύει να ενδιαφέρεται για τα λεφτά (σαν ανταμοιβή εννοώ, τον ενδιαφέρει να πάρει μεγάλα ποσά αλλά όχι από ανάγκη για να πλουτίσει, αλλά γιατί έτσι δείχνουν ότι πλέον δεν είναι και κανένας τρίτης εθνικής καλλιτέχνης, θα πληρώσεις για να δεις το show τους).


 Επίσης όπως ανέφερα είναι σε μια ηλικία που αν κοιτάξουν πίσω βλέπουν μόνο μουσική και εσύ σαν κλασσικός ξερόλας λες να πάνε να γαμηθούν και να σταματήσουν αυτό που κάνουν και να ανοίξουν κάνα φαστφουντάδικο. Ξες υπάρχει κόσμος που αγαπάει τη δουλειά του (μεταξύ τους και εγώ) και πιστεύει ότι η ζωή τους θα αδειάσει χωρίς να κάνει τη δουλειά που γουστάρει. Η δουλειά των AC/DC είναι να παίζουν σε κάτι γήπεδα που χωράνε όλη τη Πάτρα και όλοι κρέμονται από τα χείλη του τραγουδιστή, αλλά εσύ συνεχίζεις να θεωρείς ότι το κάνουν για τα λεφτά (ναι ρε το είπε και ο Mikeus αυτό σε βίντεο του, τι να κάνουμε τώρα , είναι το ποιο κλασσικό επιχείρημα)




 Πάμε τώρα στην επιλογή Axl Rose, μέγας μαλάκας δεν λέω, αντιπαθέστατος και ύφος χιλίων Καρδιναλίων που άμα τον πετυχαίνα στο δρόμο θα του έριχνα ροχάλα, ΑΛΛΑ φωνάρα ο πούστης (εάν διαφωνείς στείλε bio στους Guns ‘n’ Roses). Στο τομέα μουσική θα συμφωνήσω με την επιλογή (ποιον να έπαιρναν? Τον Anders Finders που άλλα ακούς στο cd και ζωντανά η φωνή του  είναι λες και πνίγουν γαλοπούλες?). Πήραν τον έμπειρο το ροκά, που ξέρει να διαχειριστεί ένα μεγάλο κοινό, έχει παρόμοια ηλικία με αυτούς (άρα θα έχουν και παρόμοια ακούσματα και θα μπορούν να συνεννοηθούν) και είναι και τρανταχτή μεταγραφή.


 Λοιπόν για να κλείσω , η μουσική είναι τέχνη, ο καλλιτέχνης μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει και κάνεις δεν έχει το δικαίωμα να του πει τι θα κάνει, όλοι έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε αλλά με ψυχραιμία. Η φάση είναι μόλις ανέβει κάτι για τους AC/DC από κάτω πέφτει η κλάψα του αιώνα.


Fun time: Πόσοι από εσάς πιστεύετε ότι εάν έλεγαν σταματάμε ακυρώνουμε την περιοδεία, οι ίδιοι που τώρα κλαίνε που πήραν τον Axl θα έκλαιγαν που σταμάτησαν απότομα χωρίς να σεβαστούν το κοινό που έχει πληρώσει εισιτήριο για να τους δει και καλύτερα να ολοκλήρωναν την περιοδεία με άλλον τραγουδιστή, επειδή οι AC/DC δεν είναι μόνο ο τραγουδιστής και λοιπά κλαψομούνικα???


 Αυτό ακριβώς ήταν το λάθος τους για εμένα, φέρθηκαν τόσο επαγγελματικά που τελικά αυτό τους έκαψε, κινήθηκαν σωστά και γρήγορα  για να μην ξενερώσει ο κόσμος αλλά ξέχασαν τον παράγοντα ηλιθιότητα. Άμα δεν γουστάρετε να τους δείτε μην πάτε, θα πάει τόσος κόσμος που ο Αxl Rose εκεί που τραγουδάει μπορεί να ξεχαστεί καν να μην ρωτήσει “που είναι ο Γιώργος από τη Λάρισα? Δεν ήρθε γιατί διαφωνεί με την επιλογή τραγουδιστή που έγινε, συγγνώμη μάγκες άκυρο το event ”.

Σοβαρευτείτε!!!

Από το Rock Overdose,
Και τον Gbitzos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου