25 Σεπ 2015

O πρώτος γερομεταλλάς στον κόσμο...

 Έχω σκεφτεί αρκετές φορές, κυρίως για να διασκεδάσω τον εαυτό μου, πως θα είμαστε εμείς οι μέταλλοι όταν γεράσουμε. Μας έχω ονομάσει, γερομέταλλους. Θα καθόμαστε σε κάποιο καπή και θα τσακωνόμαστε για το ποια είναι η καλύτερη περίοδος των Sabbath.
«Sabbath μόνο με Ozzy. Τέλος! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.» θα λέει κάποιος από εμάς.
«Τι λεει ρε ο γεροξεκούτης;» Θα πετάγεται ένας άλλος και θα κουνάει το μπαστούνι του στον αέρα. «Sabbath με Dio. Αυτοί δημιούργησαν τον πραγματικό ήχο του Heavy Metal.»
Σηκώνεται ο πρώτος, με πολύ προσπάθεια. «Για ξαναπέστο αυτό αν τολμάς ρε;» Και τον χτυπάει με το μπαστούνι στο καλάμι.
 «Come at me bro. I dare ya. I double dare ya.» λέει ο δεύτερος και του φέυγει η μασέλα από το στόμα.
«Σαν τον Martin δεν έχει.» μπαίνει ο τρίτος της παρέας στη συζήτηση, λίγο χαμένος από τα χρόνια. «Το “Eternal Idol” σπέρνει.» λέει και κοιτάει τα χαρτιά του. Την ετοιμάζει τη πρέφα.
«Μίλησε και ο λούλης.» απαντά ο δεύτερος. «Πως και σ’άφησε η κυρά σου να βγεις; Πήρες άδεια;»
«Πρέφα. Πάρτα τώρα στο σαπισμένο σου πτώμα.» Χαμογελά και φαίνονται τα λίγα κίτρινα και σαπισμένα δόντια που του έμειναν.

Κάπως έτσι μας φαντάζομαι, αλλά έχουμε ακόμα χρόνια μέχρι εκείνη τη μέρα.


 Εν τω μεταξύ, δείτε αυτό το video του πρώτου γερομέταλλου στον κόσμο, από όσο ξέρω, και σκεφτείτε εμάς, το 2050, να κουνάμε το κεφάλι μας αποδοκιμαστικά για τη μουσική που ακούνε οι νέοι της εποχής.


ΠΑΛΙΑ METALHEAD
! #OldMetalheads #Metalheads #Headbangers #Metal #HeavyMetal #HeavyMetalHitman #HitmanGear #HitmanClassifiedAds ΠΑΛΙΑ METALHEAD \ m / heavy metal HITMAN, ελάτε μαζί μας ΣΤΟ FACEBOOK Check Out Heavy Metal Hitman Όλα όσα έχει να προσφέρει Ξεκινήστε από εδώ: http: // www. facebook.ocm / Heavy.Metal.HitmanOur BAND υποστηρικτής: https://www.facebook.com/RegionalmetalhelpingorgHANGIN με την ομάδα ΜΠΑΝΤΑ: https: //www.facebook.com/groups/407981965932979/ ref = br_tfBACK Φάση Ομίλων PASS: ΑΓΓΕΛΙΕΣ https://www.facebook.com/groups/378612075552258/HITMAN ΣΕΛΙΔΑ: Ένα μέρος για να βρείτε Μουσικοί για τους μουσικούς, Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών Μουσική, υποψήφιοι, και το κοινό να λίστα υπηρεσιών τους, τα προϊόντα, επιθυμιών και Needs..MUSIC ΑΓΓΕΛΙΕΣ «Hitman ΑΓΓΕΛΙΕΣ" είναι εδώ !! Αυτό είναι το μέρος για να το βρείτε! Drummer, μπασίστας, τραγουδιστής; ΛΙΣΤΑ το εδώ! Έχετε κάτι προς πώληση; Όργανα, εξοπλισμός, εργαλεία καταγραφής, Επιδράσεις; ΛΙΣΤΑ το εδώ! Υπηρεσίες που προσφέρετε; Προσφορές, στούντιο ηχογραφήσεων, Σχεδιασμός Συγκροτήματα, Band Διαχείρισης, μαθήματα μουσικής; ΛΙΣΤΑ το εδώ! Αφήνει να κάνει "Αγγελίες Hitman" The One Stop Shop για τη Μουσική σχετικές ανάγκες! Μην ξεχάσετε να Join The Hitman Αγγελίες Ομάδα πάρα πολύ! Μας βοηθά να Δημοσίευση Μικρές ανάγκες σας στη σελίδα .... Page: https: //www.facebook.com/HitmanClassifiedsHITMAN ΑΓΓΕΛΙΕΣ GROUPWe've ξεχωριστή GROUP που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει να υποστηρίξει το Hitman ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΕΙ ΣΕΛΙΔΑ βοηθά να αυξηθεί η αλληλεπίδραση Μεταξύ των μουσικών, τις ανάγκες, και την υπηρεσία τους Providers.Sell Είναι, βρείτε, Ask, Hook Up! Παρακαλούμε Εγγραφή και πείτε όλες τις μπάντες και υποστηρικτές ξέρετε! ! Ευχαριστώ GROUP: https: HITMAN //www.facebook.com/groups/224495091039052/ GEAR: Αποκτήστε Ya Μερικά Hitman Metal Gear! http://www.zazzle.com/heavymetalhitman?rf=238348155508459773SEE Στον κεντρικό FACEBOOKPAGE: https: Ξεχάστε //www.facebook.com/Heavy.Metal.HitmanDon't την ιστοσελίδα μας: http: //www.heavymetalhitman. com \ m / metalheads ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ♥ ♥ \ m / Ψάχνετε για την αγάπη; ΑΓΑΠΗ METAL κλικ στο σύνδεσμο και Ξεκινήστε περιοχή σας LookingIn, Ή World Wide ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ :! http: //datingformetalheads.datingbox.it/
Αναρτήθηκε από Heavy Metal Hitman την Τρίτη, 21 Απριλίου 2015



 Ο συμπαθέστατος αυτός κύριος, Mr. Brown, με το εξαιρετικό γούστο στη μουσική, πέθανε τον Αύγουστο του 2013. Σε δηλώσεις του, όπως είδατε και στο video, μας είπε μεταξύ άλλων: «Μπορώ να χαλαρώσω με ένα ποτό, ακούγοντας Megadeth χωρίς να με απασχολεί τίποτα.»
Ο γιος του μας βεβαιώνει: «Η μουσική ήταν το πάθος του. Ξεκίνησε με το rock ‘n’ roll στο γραμμόφωνο και έπειτα ακολούθησαν οι Cream, The Doors και ο Eric Clapton και συνέχιζε ακούγοντας όλο και βαρύτερη μουσική.»  

Από το Rock Overdose,
Και τον Metal Nerd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου