25 Σεπ 2015

BRUCE DICKINSON: Η Lady GaGa είναι πολύ καλύτερη από την Μαντόνα!


 Σε μία νέα του συνέντευξη, ο θρυλικός frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση της Lady GaGa ότι προτιμάει να αποκαλείται η επόμενη Iron Maiden παρά Μαντόνα. Η απάντησή του παρακάτω:


 “Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική και συμφωνώ μαζί της, δεν είναι η επόμενη Madonna. Είναι πολύ καλύτερη από αυτήν. Αρχικά γιατί μπορεί να τραγουδήσει, έχει πολύ καλύτερη φωνή, και κατόπιν επειδή έχει πιο καλή αίσθηση του τι σημαίνει να παίζεις κάποιο όργανο. Επίσης, έχει και μια θεατρικότητα την οποία έχει εξελίξει σε έναν πολύ καλό βαθμό. Και αν κάποιος μπορεί να εμφανιστεί σε τελετή απονομής βραβείου ντυμένος μπέικον… Τι να πω, απλά θα έχει την θετική μου ψήφο (υποστήριξης).”

 Στη συνέχεια ο Dickinson μίλησε για το ότι οι Maiden δεν θέλουν εκατομμύρια followers σε ένα μέσο επικοινωνίας, όπως το Twitter, αλλά πως επιδιώκουν στενές σχέσεις με τους οπαδούς τους, καθώς και για την προσπάθεια που καταβάλλει το συγκρότημα να ικανοποιήσει τους ακροατές του και να μην τους απογοητεύσει με την δουλειά που θα παράγει (μιλάει και για το The Book Of Souls και για τον/τους επόμενους δίσκους).

Από το Rock Overdose,

Και τον Θανάσης Πάσπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου