27 Σεπ 2015

Mick Jagger & Steven Tyler ερμηνεύουν ζωντανά κορυφαία τραγούδια τους με την Taylor Swift.

taylor-swift-steven-tyler

 Η Taylor Swift, συνεχίζει την περιοδεία της και σε όλους αυτούς τους σταθμούς που έχει επισκεφτεί με το ‘1989 Tour’, είχε την τύχη να συνοδευτεί στη σκηνή από αξιόλογους καλλιτέχνες. Μία περίπτωση σαν κι αυτές, ήταν η εμφάνιση του frontman των Aerosmith,Steven Tyler, στην πρόσφατη επίσκεψη της pop τραγουδίστριας στο Nashville. Η Swift υποδέχτηκε στη σκηνή τον Tyler και μαζί ερμήνευσαν το κλασικό κομμάτι των Aerosmith, το ‘I Don’t Want To Miss A Thing’ του 1998.

 Το ντουέτο ξεσήκωσε το ακροατήριο της Bridgestone Arena, όπως και το εντυπωσιακό τέλος της ερμηνείας με τα πυροτεχνήματα. Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση τους, στο βιντεάκι που ακολουθεί, παρακάτω.

 Και ένα σύντομο σχόλιο. Αν αναρωτιόμαστε για την κατάσταση της -πραγματικά μοναδικής- φωνής του Steven Tyler επειδή έχουν περάσει και τα χρόνια, ο βετεράνος τραγουδιστής φροντίζει κάθε φορά να μας καθησυχάζει, ερμηνεύοντας για ακόμη μια φορά υπέροχα αυτό το απαιτητικό κομμάτι.



 Ακόμη, πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε video footage από τη χθεσινοβραδινή, δεύτερη συνεχόμενη, συναυλία της Taylor Swift στο Nashville. Αυτή τη φορά, ένας άλλος θρύλος της ροκ, ο Mick Jagger, συνόδεψε την, κατά 127 χρόνια μικρότερή του, Swift στο κλασικό, ‘(I Can Get No) Satisfaction’! Ο αεικίνητος μπροστάρης των Stones, όπως ακριβώς τον φαντάζεστε: Τζάκετ, στενό παντελόνι και μικτζαγκερίστικα ξεσπάσματα στη σκηνή, αλλά και η Taylor εδώ το πάλεψε πολύ καλύτερα και ακολούθησε την τρέλα του Jagger στη σκηνή. Απολαύστε τους:



by straight on music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου