21 Μαρ 2016

Ο Tony Iommi θέλει το τελευταίο show των Black Sabbath στο Birmingham



 Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Tony Iommi θα ήθελε το τελευταίο show των Black Sabbath να γίνει στο Birmingham, τόπο καταγωγής της μπάντας, κλείνοντας έτσι εκεί τον κύκλο του σπουδαιότερου heavy metal συγκροτήματος

 Αυτή την περίοδο οι βετεράνοι metallers πραγματοποιούν την τελευταία τους περιοδεία, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί shows στη Μεγάλη Βρετανία, με τον Iommi να δηλώνει στην Birmingham Mail: «Η πόλη αυτή σημαίνει πολλά για μας. Θα ήταν υπέροχο να τελειώσουμε εδώ από όπου ξεκινήσαμε».


 Η «The End» περιοδεία των Black Sabbath έχει ως τελευταία συναυλία αυτή της 21ης Σεπτεμβρίου, στο Phoenix, ωστόσο αναμένεται να προστεθούν αρκετές ακόμα ημερομηνίες.


 Ο Iommi δήλωσε επίσης πως στα πλάνα της μπάντας είναι η κυκλοφορία και ενός live album και ενός concert film: «Κάτι τέτοιο είναι πιθανό καθώς μαγνητοσκοπούμε συνεχώς τη ζωή μας στον δρόμο καθώς και τις συναυλίες που δίνουμε».


 Οι Black Sabbath κυκλοφορούν -αποκλειστικά- σε αυτή τους την περιοδεία το «The End» EP, το οποίο ενδεχομένως και να βγει στην αγορά αργότερα μέσα στη χρονιά.

 «Θέλαμε το 13 να περιλαμβάνει 13 κομμάτια. Όταν όμως μπήκαμε στο studio βγήκαμε με 3 επιπλέον τραγούδια. Αφήσαμε τον Rick Rubin να διαλέξει ποια θα ήταν αυτά που θα μπουν στον δίσκο. Τελικά αυτός διάλεξε 8 αλλά μερικά επιπλέον μπήκαν στις deluxe εκδόσεις του album. Τα 4 που τελικά δεν κυκλοφόρησαν πουθενά είναι τώρα διαθέσιμα σε αυτό το CD που μπορεί κάποιος να αποκτήσει μόνο μέσα από τις συναυλίες μας» είπε ο Geezer Butler στο Billboard.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου