6 Μαρ 2016

Rock n’ Roll McDonalds



 Μπορεί να είμαι λάτρης του junk food, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα πάει να φάει, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες στα McDonalds. Αλλά το Rock n’ Roll McDonalds, δεν αποτελούν τις οποιεσδήποτε φυσιολογικές συνθήκες.

 Βρίσκεται στην πολιτεία του Illinois, στην καρδιά του Chicago, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το Magnificent Mile, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Σικάγο. Αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα Mc Donalds, που υπάρχει, το οποίο είναι με απλά λόγια, τουλάχιστον πέντε φορές μεγαλύτερο από κάθε άλλο φυσιολογικό κατάστημα, και ταυτόχρονα είναι ένα από τα καταστήματα – ναυαρχίδα του Chicago. Είναι αρκετά διάσημο και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες.

mcdonalds1

 Καθώς πλησιάζεις στην είσοδο, θα βρεις μερικά αγάλματα, όπου μπορείς να βγάλεις εκπληκτικές φωτογραφίες με αυτά. Το άγαλμα του Ronald McDonald με το μονόκυκλό του, είναι από αυτά. Ο κάτω όροφος του καταστήματος, διαθέτει πάρα πολλά καθίσματα και τραπέζια, καθώς και τον πάγκο όπου μπορείς να παραγγείλεις. Οι σκάλες, βρίσκονται στο κέντρο του χώρου, όπου σε οδηγούν στο δεύτερο όροφο. Εκεί, η αίσθηση που επικρατεί είναι πολύ χαλαρωτική, και έτσι θα βρεις πολλά άτομα, απλά να κάθονται και να απολαμβάνουν το τόσο πολύ φυσικό φως που υπάρχει, ή με το λαπτοπ τους, να εργάζονται. Στους τοίχους, υπάρχουν πίνακες,  οι οποίοι περιέχουν φωτογραφίες και ιστορίες των 50’s, 60’s, περιγράφοντας την πορεία των καταστημάτων, από το πρώτο που είχε ανοίξει. Αυτό που το κάνει ακόμα πιο μοναδικό, είναι ότι στο δεύτερο όροφο  υπάρχει ένα μίνι μουσείο McDonalds, το οποίο περιέχει όλα τα αναμνηστικά δώρα που έδινε κατά καιρούς τ κατάστημα, καθώς και μία RocknRoll έκθεση, η οποία περιέχει φωτογραφίες από τα είδωλα της εποχής, εστιάζοντας κυρίως στον Elvis Presley και τους χρυσούς του δίσκους.

mcdonalds2

 Διαθέτει δύο σειρές για τα αυτοκίνητα που εισέρχονται για drive-thru παραγγελίες. Κατά τη διαδρομή από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή, θα περάσεις και από τα αγάλματα των Beattles, τα οποία είναι έτσι τοποθετημένα, ώστε να θυμίζουν το εξώφυλλο από το δίσκο Abbey Road, καθώς και από μία εντυπωσιακή, κατακόκκινη Corvette

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελούν ένα must stop σταθμό, σε περίπτωση που βρεθείς στο Chicago. Όπλισε την τσέπη σου, την φωτογραφική σου μηχανή, και καλή όρεξη!

mcdonalds3


by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου