31 Μαρ 2016

Ozzy Osbourne: "Αυτό είναι το οριστικό τέλος των Black Sabbath"


Για ακόμα μια φορά και σε όλους τους τόνους, ο Ozzy Osbourne τόνισε πως η περιοδεία The End θα είναι η τελευταία για τους Black Sabbath.


Μιλώντας στην Sydney Morning Herald, ο frontman των heavy metal θρύλων δήλωσε πως το τέλος των Βρετανών είναι οριστικό με τον ηλικιακό παράγοντα να παίζει βασικό ρόλο.

"Βρισκόμαστε όλοι μας λίγο πριν τα 70! Εγώ είμαι 68! Έχουμε χάσει τόσους πολλούς συναδέλφους το τελευταίο διάστημα. Ο Lemmy , ο David Bowie, ο Jimmy Bain , ο τραγουδιστής των Stone Temple Pilots, ο κιθαρίστας των Eagles… όλοι έφυγαν από τη ζωή. Κάθε λίγο και λιγάκι φεύγει και ένας. Δε μου αρέσει καθόλου αυτό."

Ο Ozzy τόνισε και για την αποχαιρετηστήρια περιοδεία του συγκροτήματος: "Είναι σίγουρα η τελευταία μας περιοδεία. Μη νομίζετε πως μετά από ένα διάστημα θα επιστρέψουμε για ακόμα 90 shows. Είναι το οριστικό τέλος των Black Sabbath."


Τέλος, ο βετεράνος τραγουδιστής μίλησε και για την φιλία του με τον Lemmy: "Του μίλησα 2 μέρες πριν πεθάνει. Δε μπορούσα να καταλάβω τίποτα από αυτά που έλεγε. Ήταν πολύ άρρωστος. Φαντάσου πως 2 μέρες πριν του μιλήσω είχε τα γενέθλια του. Θυμάμαι όμως πως μου είχε πει πως ήταν χορτάτος που είχε ζήσει τόσο. Ποιος θέλει να ζήσει άλλωστε μέχρι τα 8; "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου