16 Μαρ 2016

«Ο Brian Johnson αισθάνεται πως πετάχτηκε στον δρόμο» λέει ραδιοφωνικός παραγωγός




 Μια άλλη διάσταση στο θέμα που προέκυψε με το πρόβλημα στην ακοή του τραγουδιστή Brian Johnson και την ακύρωση συναυλιών των AC/DC, δίνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και φίλος του βετεράνου frontman, Jim Breuer, ο οποίος τον επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες.

 Ο Breuer, στην εκπομπή του The Metal In Me, παρουσίασε την άποψη του Johnson ο οποίος φαίνεται να είναι αρκετά προβληματισμένος και χολωμένος από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Angus Young.

 Σύμφωνα με τον Breuer, ο Johnson παρουσίασε κάποια προβλήματα στην ακοή του από το πρώτο σκέλος της περιοδείας για το «Rock Or Bust», με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να μη δώσει συναυλίες σε εσωτερικούς χώρους, έτσι ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα πάντα με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, ο γιατρός είπε στον 67χρονο: "Είσαι ώριμος . Εσύ θα αποφασίσεις, αλλά εγώ στη θέση σου δε θα έπαιζα με αυτά τα πράγματα."

 Ο Jim Breuer συνέχισε λέγοντας πως ο Johnson ενημέρωσε τόσο το management της μπάντας όσο και τον ίδιο τον Angus Young, υποστηρίζοντας μάλιστα πως θα ήθελε να βρεθεί μια λύση, ακόμα και το να συνεχιστούν οι συναυλίες, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα του δεν ήταν τόσο σοβαρό.

 "Την επόμενη κυριολεκτικά μέρα ο Johnson έμαθε πως οι τελευταίες συναυλίες της περιοδείας είχαν ακυρωθεί εξαιτίας του προβλήματος αυτού» είπε ο Breuer για να συνεχίσει: «Ο Brian ποτέ δεν είπε πως θέλει να ακυρώσει shows ή να παραιτηθεί. Ενημέρωσε ως όφειλε το management και τον ίδιο τον Angus και μετά από δύο μέρες διάβασε στις εφημερίδες και το διαδίκτυο πως ο ίδιος έχει σχεδόν κουφαθεί και η περιοδεία ακυρώνεται."

 Ο Breuer όμως πήγε ένα βήμα παρακάτω υποστηρίζοντας πως ο Johnson θεωρεί πως ο αντικαταστάτης του στους AC/DC έχει ήδη βρεθεί: "Δεν έχει καμία επικοινωνία με την μπάντα και ο ίδιος πιστεύει πως ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί. Απλά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί."

 Ο λόγος πως ο Brian Johnson είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος από τον Angus Young παίζει -σύμφωνα με τον Breuer- καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις του κιθαρίστα των Αυστραλιανών rockers.

 "Ο Johnson αισθάνεται πως μετά από 36 χρόνια στο συγκρότημα ήταν ακόμα «υπάλληλος» και πως ο Angus θέλει να κρατήσει ζωντανή την μπάντα για ακόμα μια δεκαετία κάνοντας έναν τελευταίο δίσκο και μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία. Τον πέταξε στον δρόμο χωρίς καμία εξήγηση."

 Όπως ήταν φυσικό, οι αποκαλύψεις αυτές του Breuer αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ιστοσελίδες των fans των AC/DC, με τον Breuer να επανέρχεται με ανάρτησή του στο Facebook.

 Σε αυτήν υποστηρίζει πως ο Johnson δε θα τα παρατούσε ποτέ από το συγκρότημα και πως ορισμένα από τα σημεία που αφηγήθηκε στην εκπομπή του μπορεί να είχαν κάποια στοιχεία… υπερβολής!

 Αναλυτικά η ανάρτηση του Jim Breuer στο Facebook: "Σαν φίλος πήγα και είδα τον Brian. Ήταν για πρώτη φορά τόσο πληγωμένος. Δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε εύκολα και η κατάσταση αυτή του έκανε κακό. Μιλάω σαν οπαδός και φίλος και ελπίζω να τον δω να ροκάρει για ακόμα μια φορά. Θα πρέπει να καταλάβετε πως είμαι κωμικός και πως πως καμιά φορά, στις ιστορίες που λέω υπερβάλλω. Μια από αυτές τις φορές ήταν και αυτή!."

 Ο Brian Johnson αντικατέστησε το 1980 στους AC/DC τον Bon Scott, κάνοντας το δισκογραφικό του ντεμπούτο στο θρυλικό «Back In Black».

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου