27 Φεβ 2015

Ο Steven Adler πιστεύει πως ένα reunion άλμπουμ των GUNS N" ROSES θα ήταν καλύτερο από το Appetite For Destruction!



Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης του πρώην ντράμερ των Guns N' RosesSteven Adler, ο ντράμερ δήλωσε ότι ακόμα ελπίζει σε ένα reunion του κλασικού line up της μπάντας.
Ο ίδιος είπε: "Σήμερα κλείνω 404 μέρες νηφάλιος και ποτέ μου δεν ήμουν πιο χαρούμενος, ποτέ μου δεν έπαιξα καλύτερα ούτε διασκέδασα τόσο πολύ. Αν ποτέ κάναμε ένα reunion ή αν γράφαμε έναν δίσκο μαζί ως GN'R, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερος από το Appetite For Destruction. Όλοι μας είμαστε καλύτεροι από τότε και όταν γράψαμε το Appetite ήμασταν γύρω στα 21-22. Τώρα πια, είμαστε ενήλικες πάνω από 30 χρόνια και προσωπικά είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου, σαν ένα συναισθηματικό τρενάκι του λούνα παρκ. Έχω πολλά να γράψω και γνωρίζοντας τους άλλους, αν τελικά ξαναβρεθούμε μαζί ως ενήλικες, με βάση αυτά που έχουμε περάσει, πιστεύω πως θα γράφαμε έναν ακόμα καλύτερο δίσκο!"


 Ο Adler επίσης σχολίασε τις δηλώσεις του τωρινού κιθαρίστα των Guns N' RosesRichard Fortus, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Axl Rose δε θα δεχόταν ποτέ να συμμετάσχει σε ένα reunion του κλασικού line up για το κέρδος, αλλά μόνο για την "τέχνη".
Συγκεκριμένα, είπε: "Είναι καλό το ότι υποστηρίζει πως δε θα το έκανε για τα χρήματα, αλλά αν ο Axl θέλει έναν λόγο να το κάνει, έχω να του δώσω ένα δισεκατομμύριο. Είναι το ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων παγκοσμίως που μας λατρεύουν, μας στηρίζουν και θα έκαναν τα πάντα να μας δουν ζωντανά. Πιστεύω πως αν κάναμε μία reunion συναυλία ή μία περιοδεία, θα ήταν σίγουρα για τους οπαδούς μας. Ζήσαμε τις ζωές των ονείρων μας, όλα όσα ονειρευτήκαμε, καλά ή άσχημα. Μερικές φορές δεν ξέρεις τι πραγματικά θες όταν ονειρεύεσαι, αλλά τα ζήσαμε όλα και το χρωστάμε στους οπαδούς μας."

 Στη συνέχεια, ο Adler εξέφρασε πως είναι ακόμα αισιόδοξος για την πιθανότητα ενός reunion του κλασικού lineup όπως ήταν προτού μπει το συγκρότημα στο Rock And Roll Hall Of Fame.
"Βρίσκομαι ακόμα στην ίδια θέση. Είμαι τόσο ευγνώμων και νιώθω τόσο ευλογημένος που ήμουν μέρος από κάτι τόσο υπέροχο και μαγικό. Δε συμβαίνει κάθε μέρα. Υπάρχουν χιλιάδες μπάντες εκεί έξω, αλλά μόνο 3-4 απ' αυτές έχουν αυτήν τη μαγεία!
Πλέον είναι απόφαση του Axl για το reunion. Είναι όλα στο χέρι του. Τον αγαπώ και τον στηρίζω σε ό,τι κάνει εκτός κι αν δε θέλει να παίξει για τους οπαδούς του. Σε αυτό όχι, δεν πρόκειται να τον υποστηρίξω. Όλα είναι για τους οπαδούς, τίποτα δεν είναι για τα χρήματα αλλά για την τέχνη και τους οπαδούς.
Θα ήθελα να τελειώσω ότι άρχισα μαζί τους, όπως οι Mötley Crüe που τώρα βρίσκονται στην τελευταία τους περιοδεία. Ξεκίνησαν κάτι και δίνουν ένα τέλος σ' αυτό. Θέλω στο μέλλον δηλαδή να αναπολώ αυτές τις στιγμές λέγοντας 'Είχα μία υπέροχη καριέρα, πραγματικά με ευλόγησε ο Θεός'. Επίσης, ας λάβουμε υπόψη ένα ακόμη παράδειγμα. Ο Mick Jagger και ο Keith Richards των Rolling Stones μισούσαν ο ένας τον άλλον. Ακόμα μισιούνται αλλά παίζουν μαζί εδώ και 52 χρόνια, επειδή απλά γνωρίζουν ότι πρέπει να το κάνουν. Έχουν κάτι μαγικό και γι’ αυτό τους λατρεύουν οι οπαδοί τους."

Απο το Rock Overdose,
Και την Κωνσταντίνα Παπαστεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου