28 Φεβ 2015

Φήμη: H Century Media πρόκειται να αγοραστεί από μεγάλη πολυεθνική



Σύμφωνα με το Blabbermouth, κυκλοφορεί η φήμη πως η εταιρεία Century Media θα αγοραστεί από έναν εκ των μεγαλύτερων μουσικών ομίλων. Συγκεκριμένα στους ενδιαφερομένους συμπεριλαμβάνονται η Sony Music Entertainment, η Warner Music Group και η Universal με τη Sony να προηγείται. Επίσης το Blabbermouth επικοινώνησε με τον ιδρυτή της Century Media, Robert Kampf ο οποίος τρόπον τινά επιβεβαίωσε τη φήμη.


‘’Ο κ. Kampf δε θέλησε να σχολιάσει τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα, αλλά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την πώληση εταιρείας ώστε εκείνη να αποκτήσει μια πιο ισχυρή βάση σε μια εποχή με όλο και πιο μειωμένες πωλήσεις.’’

Προφανώς είναι γνωστό ότι η Century αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες για τη metal μουσική και μαζί με τις θυγατρικές της συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με καλλιτέχνες όπως οι At The Gates, Arch Enemy, Napalm Death, Triptykon, Voivod, The Haunted, Devin Towsend, Watain, Iced Earth, Lacuna Coil ενώ στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει δίσκους από Behemoth, Celtic Frost, Cryptopsy, God Forbid, Shadows Fall και πολλούς άλλους. Οπότε η είδηση για την πώληση της εν λόγω εταιρείας σε μια μείζονα πολυεθνική αποτελεί σημαντικό ζήτημα αν αναλογιστεί κανείς ότι τέτοιες ιδέες συνήθως δεν καταλήγουν σε καλό για τους μικρότερους. Άλλη μια ενδιαφέρουσα παράμετρος είναι η δήλωση του Kampf κατά τον οποίο το 2014 ήταν το καλύτερο έτος για την εταιρεία από την απαρχή της λογικά στα πλαίσια πωλήσεων και εσόδων.

Από το Rock Overdose
Και τον Πάνο Χαραλαμπόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου