17 Μαρ 2017

Τί ζητούν οι Metallica πριν και μετά από κάθε συναυλία;

Τί ζητούν οι Metallica πριν και μετά από κάθε συναυλία;

 Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του να είναι κάποιος μεγάλο όνομα είναι συνήθως και η περιποίηση που μπορεί να ζητήσει. Πολλά έχουν γραφτεί για τις τρελές απαιτήσεις ορισμένων καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια περιοδειών τους.

 Φήμες θέλουν, λοιπόν, τους Metallica να ζητούν από τους διοργανωτές και τους χορηγούς τους την ακόλουθη λίστα με αγαθά, εν όψει της επικείμενης περιοδείας τους. Το αν αυτή, βέβαια, θα πρέπει να θεωρηθεί υπερβολική επαφίεται στη δική σας κρίση.

«CATERING:
Οι απαιτήσεις μας σχετικά με το catering δεν είναι τόσο υπερβολικές όσο άλλων, ΑΛΛΆ αυτά που αναφέρονται εδώ είναι σημαντικά για το συγκρότημα και ΠΡΈΠΕΙ να δοθούν, χωρίς καμία εξαίρεση.
Ο χώρος των backstage ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΉΣ, είτε με τη χρήση κλειδαριών είτε με προσωπικό ασφαλείας.
Θα χρειαστούμε ΚΑΘΡΈΦΤΕΣ και καλό φωτισμό στα καμαρίνια. 7 μεγάλες πετσέτες για χρήση μετά τα ντουζ και 5 μικρές για χρήση επί της σκηνής.
Ντουζιέρες (Σημαντικό! Πριν και μετά την εμφάνιση!): Αν καμία ντουζιέρα δεν είναι διαθέσιμη, τότε ένα δωμάτιο για ντουζ σε ένα κοντινό ξενοδοχείο θα πρέπει να παρασχεθεί  από τους χορηγούς, με δική τους επιβάρυνση. Σε περίπτωση δωματίου μίας ημέρας, ένα αυτοκίνητο με οδηγό κρίνεται απαραίτητο.

ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΆΦΙΞΗ:
25 ή και περισσότερα σάντουιτς (με κρεατικά, τυριά, τόνο)
Εξτρά ψωμί και βούτυρο, ποικιλία κρεατικών και τυριών, αλοιφών και σαλτσών (κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα)
Καφές και τσάι (συν ζάχαρη και γάλα)
8 λίτρα χυμό και ποικιλία από σόδες
Ποικιλία φρούτων για το συγκρότημα και το βοηθητικό προσωπικό
ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΊΤΕ ΠΩΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΆ ΠΙΆΤΑ, ΚΟΥΤΆΛΙΑ, ΜΑΧΑΊΡΙΑ, ΠΗΡΟΎΝΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚA ΚΥΠΕΛΆΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΈΤΕΣ.

ΒΡΑΔΙΝΌ:
Ζεστό, πλήρες γεύμα τριών πιάτων, συμπεριλαμβανομένων σουπών και σαλατών για να τραφεί το συγκρότημα και το προσωπικό (9 άτομα).
Δεχόμαστε κοτόπουλο ψητό ή στη σχάρα με πατάτες, χοιρινές μπριζόλες με τηγανιτές πατάτες, ψητό σολομό, Κινεζικό φαγητό (κοτόπουλο με noodle ή ρύζι), ζυμαρικά. Απλά βεβαιωθείτε πως υπάρχουν αρκετά για 9 άτομα και πως είναι ποιοτικό και πλήρες γεύμα.
ΌΧΙ ΠΊΤΣΕΣ, ΌΧΙ FAST FOOD, ΌΧΙ BURGER για το δείπνο. Αν δεν υπάρχει δείπνο διαθέσιμο, δεχόμαστε να δώσουμε 15 ευρώ ανά άτομο.

ΠΟΤΆ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΊΝΙΑ:
Τουλάχιστον 24 μπουκαλάκια (0,5L) με νερό (όχι ανθρακούχο, κανονικό εμφιαλωμένο νερό)
5 κουτάκια με ενεργειακό ποτά
18 κουτάκια CocaCola, Sprite, Fanta
24 μπύρες, κατά προτίμηση Jack Daniels ή Vodka (ή και τα δύο)
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί, ξηρό
2 κούτες Marlboro Menthol ή άλλα παρόμοια τσιγάρα με μενθόλη

ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ:
Πίτσες ή κάποιο άλλο ζεστό γεύμα για 7 άτομα

Metallica»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου