29 Σεπ 2016

Στις 11 Νοεμβρίου το DVD/Blu-ray του «Havana Moon» από τους Rolling Stones



 Οι Rolling Stones θα κυκλοφορήσουν σε DVD και Blu-ray το πολυδιαφημισμένο concert film τους με τίτλο «Havana Moon» στις 11 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την ιστορική συναυλία που έδωσαν οι γερόλυκοι rockers στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα, νωρίτερα μέσα στην χρονιά, παίζοντας ζωντανά μπροστά σε περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους, σε μια χώρα όπου το καθεστώς απαγόρευε για δεκαετίες τις rock συναυλίες. Τη σκηνοθεσία του «Havana Moon» έχει κάνει ο Paul Dugdale, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν με την Adele και τους Coldplay.

 Η πολυτελής έκδοση του «Havana Moon» θα περιλαμβάνει επίσης και ένα διπλό CD καθώς και το τριπλό βινύλιο! Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser του νέου concert film των Rolling Stones, το οποίο σημειώνουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες παίχτηκε και στους κινηματογράφους.


 Πρόσφατα ο Mick Jagger δήλωσε για το «Havana Moon»: «Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Υπήρχε μια θάλασσα ανθρώπων μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου. Ο ενθουσιασμός των fans ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έκανε την εμπειρία μας μοναδική». Ο Keith Richards πρόσθεσε: «Υπήρχε ο ήλιος, το φεγγάρι, τα αστέρια και οι Rolling Stones. Το να βλέπεις την Κούβα να ροκάρει επιτέλους, ήταν κάτι το φανταστικό».



Τα κομμάτια του «Havana Moon»:


01. Jumpin’ Jack Flash
02. It’s Only Rock N’ Roll (But I Like It)
03. Out Of Control
04. Angie
05. Paint It Black
06. Honky Tonk Women
07. You Got The Silver
08. Midnight Rambler
09. Gimme Shelter
10. Sympathy For The Devil
11. Brown Sugar
12. You Can’t Always Get What You Want
13. (I Can’t Get No) Satisfaction



by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου