19 Οκτ 2015

Τι ζητάνε ακόμα και σήμερα οι Rolling Stones πριν από κάθε συναυλία τους;

Τι ζητάνε ακόμα και σήμερα οι Rolling Stones πριν από κάθε συναυλία τους

 Η οριστική απόδειξη ότι ο Mick και Keith ροκάρουν ακόμα πιο άγρια απ' τον καθένα.

Ως γνωστόν, οι Rolling Stones αψηφούν εδώ και χρόνια το γήρας και τη βιολογική φθορά - κάτι που μπορεί οφείλεται είτε στο ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθούν, είτε στο γεγονός ότι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Διάβολο, είτε και στα δύο. Ό,τι και να ισχύει, όμως, η ουσία είναι αλλού: μολονότι τα μέλη της εμβληματικής ροκ μπάντας έχουν συμπληρώσει αθροιστικά 285 (!) έτη παρουσίας στον μάταιο τούτο κόσμο, εξακολουθούν να το γλεντάνε σαν να μην υπάρχει αύριο.


Ελάχιστη απόδειξη αυτού, η λίστα με τις απαιτήσεις τουςπρος τον εκάστοτε διοργανωτή κάποιαςσυναυλίας τους. Το ντοκουμέντο βρέθηκε στα χέρια των ανθρώπων του δημοφιλούς αμερικανικού site TMZ και επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι οι γερόλυκοι της ροκ «το' χουν» ακόμα.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε από το TMZ λοιπόν, οι Stones απαιτούν το μπαρ του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν να παραμένει ανοικτό κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επί 24ώρου βάσεως, ακόμη κι αν αυτό αντιβαίνει την τοπική νομοθεσία.


Επιπλέον, ο Mick Jagger και η υπόλοιπη τρελοπαρέα:

> Θέλουν το ξενοδοχείο στο οποίο πρόκειται να μείνουν να είναι γεμάτο με κούτες από τις αγαπημένες τους μάρκες τσιγάρων (ναι, οι Stones παραμένουν θεριακλήδες ακόμη και στα εβδομηντατόσα τους)

> Ζητούν να υπάρχουν διαθέσιμοι επιπλέον μπάτλερ, 24 ώρες το 24ωρο, για όσο διαρκέσει η παραμονή τους (στην περίπτωση που προκύψει κάποιο απρογραμμάτιστο «παρτάκι» λίγο πιο αργά, ενδεχομένως).

> Επιθυμούν να λειτουργεί το καθαριστήριο του ξενοδοχείου με τις ίδιες υπερωρίες - 24 ώρες τη μέρα (μήπως λεκιάσουν κανά σακάκι κάτι ενώ γλεντοκοπάνε, υποθέτουμε...).

> Απαιτούν τα παράθυρα των δωματίων τους να είναι καλυμμένα με σκούρο πανί για να μην μπαίνει ο ήλιος σε αυτά (επειδή «παρτάρουν» καλύτερα στα σκοτεινά; Επειδή, τελικά, είναι βρικόλακες; Άγνωστο...)

> Ζητούν αναλυτικές, γραπτές οδηγίες χρήσεως για όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που υπάρχουν εγκατεστημένες στα δωμάτιά τους (όχι, ο απινιδωτής δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές...).

Νιώθεις έκπληξη; Δεν θα' πρεπε. Εξάλλου, όταν μιλάμε για τους Rolling Stones, μιλάμε για την ίδια την ψυχή του ροκ. Για την μπάντα που παραλίγο να βάλει φωτιά στο Playboy Mansion και που ο κιθαρίστας της δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να δηλώσει πρόσφατασε συνέντευξή του στο Esquire ότι θεωρεί το εμβληματικό «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band» των Beatles περίπου «σκουπίδι».


Περί ορέξεως, βέβαια...

by gr.askmen.com and Ρομπέρτο Μπακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου