24 Οκτ 2015

ANTHRAX: Πρεμιέρα για το νέο τραγούδι “Evil Twin”



 Το “Evil Twin” είναι το πρώτο τραγούδι απ’ τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο των Anthrax ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2016 μέσω της Megaforce και της Nuclear Blast.

Το τραγούδι συνοδεύει ένα lyric video το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:



 Το “Evil Twin” είναι διαθέσιμο για κατέβασμα απ’ το iTunes και Amazon.
Ο ντράμερ Charlie Benante δηλώνει για το τραγούδι:Το εισαγωγικό riff είναι πολύ σατανικό (γέλια), είχαμε κάνει αρκετά tour με τους Death Angel και τους Exodus, οπότε ήμουν σε πολύ thrash διάθεση όταν ξεκίνησα να γράφω riffs για αυτό το τραγούδι. Και πιστεύω ότι με τους στίχους του Scott και τις μελωδίες του Frank καταφέραμε να επιτύχουμε αυτό το old school thrash metal feel.”
Ο μπασίστας Frank Bello συμπληρώνει:Είναι ένα τραγούδι το οποίο παρακαλάει να παιχτεί live.”

 Στιχουργικά, το τραγούδι καταγγέλλει τους θρησκόληπτους εξτρεμιστές που σπέρνουν τρόμο στο όνομα του ιερού πολέμου.

 Ο κιθαρίστα Scott Ian εξηγεί: “Επηρεάστηκα πάρα πολύ απ’ το συμβάν στη Charlie Hebdo (σ.σ. 7/1/2015 δυο μουσουλμάνοι εξτρεμιστές σκότωσαν 11 άτομα που δούλευαν στην εφημερίδα Charlie Hebdo, εξ ου και η φράση που είχε βγει τότε “Je suis Charlie) όπως και από όλα τα παρόμοια περιστατικά σε σχολεία και σινεμά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάτι τέτοιο θα κάνει κάποιον να σκεφτεί ότι αυτό είναι το σωστό πράγμα. Πώς κάτι τέτοιο θα κάνει κάποιον να σκεφτεί «Θα τους δείξω εγώ, θα κάνω τον θεό μου χαρούμενο». Είναι απλά βλακείες. Δεν θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη θρησκεία, δεν είναι ο σκοπός μου αυτός άλλωστε, αλλά οι άνθρωποι που φτάνουν στα άκρα, που νομίζουν ότι είναι δικαστές, ένορκοι και εκτελεστές για τον συνάνθρωπό τους επειδή εγώ ή εσύ δεν πιστεύουμε στα ίδια πράγματα με αυτούς, πιστεύω ότι αυτός είναι ο «σατανικός δίδυμος» (σ.σ. μετάφραση του τίτλου του τραγουδιού “Evil Twin” ) της ανθρωπότητας. Το να γράψω στίχους γι αυτό είναι η μόνη μου ανακούφιση.”

Από το Rock Overdose,

Και τον Γιώργος Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου