10 Οκτ 2015

Deep Purple,Nine Inch Nails,Cheap Trick,Yes,υποψήφιοι να ενταχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame 2016!


 Ανάμεσα στους 15 υποψήφιους για να εισέλθουν τιμητικά στο Rock And Roll Hall Of Fame, είναι οι προαναφερθέντες. Η ψηφοφορία θα ανακοινωθεί το Δεκέμβριο και η βράβευση θα γίνει τον Απρίλιο σε μια σεμνή τελετή στη Νέα Υόρκη. Δικαίωμα συμμετοχής, έχουν οι μπάντες οι οποίες κυκλοφόρησαν το πρώτο single ή album τους τουλάχιστον 25 χρόνια πριν. Οι υποψηφιότητες για το 2016 δηλαδή πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη τους δουλειά ως το 1990. 


 Υποψήφιοι επίσης για το 2016 είναι, οι Τhe Cars, Steve Miller, Chicago, Los Lobos, Janet Jackson??, N.W.A, The Smiths, Chaka Khan, Chic, The JB’S, και οι The Spinners. O τραγουδιστής των Deep Purple Ιan Gillan δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει κάποια βράβευση καθώς αυτοί που διοργανώνουν αυτό το θεσμό, δεν γνωρίζουν τι είναι και τι έχουν προσφέρει οι Deep Purple.

 Αξίζει να τονίσουμε πως οι Deep Purple είχαν χάσει το 2013 την ένταξη τους από pop!! Καλλιτέχνη τη Donna Summer. Τέλος, ο Lars Ulrich των Metallica δήλωσε πως ελπίζει το έργο και η προσφορά τους να εκτιμηθεί και να αναγνωριστεί.

Από το Rock Overdose,
Και τον Παναγιώτη Κωνσταντή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου