22 Οκτ 2015

Ως "Ritchie Blackmore"s Rainbow" θα εμφανιστεί ο Blackmore στο Monsters Of Rock.

 Η επιστροφή του Ritchie Blackmore στην καθαρόαιμη rock σκηνή είναι γεγονός, για λίγες μόνο εμφανίσεις και η χθεσινή δημοσίευση της αφίσας των 2 shows στη Γερμανία, για το Monsters Of Rock Festival προκάλεσε χιλιάδες σχόλια από τους απανταχού οπαδούς του σπουδαίου κιθαρίστα!

 Η αφίσα του Monsters Of Rock αναφέρει πως ο Ritchie Blackmore θα εμφανιστεί στη σκηνή ως Ritchie Blackmore's Rainbow!!!

 Ποίοι όμως θα συνοδεύουν τον Ritchie στη σκηνή; Φυσικά και δεν είναι εύκολο να βρεις κατάλληλους μουσικούς που θα μπορέσουν να πάρουν τη θέση των αναντικατάστατων DIO και Cozy Powel αλλά και των κατά καιρούς ταλαντούχων μουσικών και τραγουδιστών που πέρασαν από τους θρυλικούς Rainbow ....

 Θυμίζουμε πως πέρσι ο Joe Lynn Turner είχε δηλώσει πως υπάρχουν συζητήσεις επανένωσης των Rainbow και πως μπορεί να είναι εκείνος πίσω από το μικρόφωνο, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται.

 Ο R.Blackmore σε συνέντευξή του δήλωσε πως έχει βρει τραγουδιστή ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του "Είναι κάτι ανάμεσα σε Ronnie James Dio και Freddie Mercury. Έτσι, αυτό σημαίνει πως θα αποκαλύψουμε ένα νέο τραγουδιστή στα πλήθη και είμαι σίγουρος πως θα γίνει πολύ διάσημος με την φωνή του ... "



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου