21 Απρ 2015

PHIL RUDD (AC/DC): Κρίθηκε ένοχος για απειλές θανάτου και κατοχή ναρκωτικών!



 Ο ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd, εμφανίστηκε σε δίκη το πρωί της Τρίτης (21 Απριλίου) στην Νέα Ζηλανδία και παραδέχθηκε την ενοχή του στις κατηγορίες για κατοχή μεταμφεταμίνης και κάνναβης.  Επίσης κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία απειλής για να σκοτώσει όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Tauranga. Αντίθετα, κρίθηκε αθώος σε μία δεύτερη κατηγορία για απειλή θανάτου.


 Σύμφωνα με τον τύπο της Νέας Ζηλανδίας (Stuff), ο δικαστής Robert Woffle θα θέσει τον Rudd σε προσωρινή κράτηση με δυνατότητα εξαγοράς της ποινής. Παρόλα αυτά, ο Rudd δεν καταδικάστηκε και ο δικαστής διέταξε την παρουσία του για την επιβολή ποινής στις 26 Ιουνίου.

 O Rudd παρέμεινε σιωπηλός στο δικαστήριο εκτός από το διάστημα που κλήθηκε να καταθέσει την θέση του πάνω στο θέμα. Επίσης αρνήθηκε να απαντήσει ερωτήσεις των δημοσιογράφων καθώς αποχωρούσε από το δικαστήριο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (New Zealand Herald).

 Τα προβλήματα του ντράμερ με την δικαιοσύνη ξεκίνησαν στις 6 Νοεμβρίου, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και του επέρριψε τις κατηγορίες για οργάνωση δολοφονίας, απειλές θανάτου και κατοχή ναρκωτικών. Η πρώτη κατηγορία αποσύρθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως οι υπόλοιπες παρέμειναν και τον ακολουθούν έως και τώρα.

 Ο δικηγόρος του Rudd, Craig Tuck δήλωσε ότι αυτός κι ο πελάτης του ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν «ένα μονοπάτι στο οποίο τα γεγονότα θα ειπωθούν σωστά και ότι θα ακουστούν και οι δύο πλευρές της ιστορίας». Πρόσθεσε επίσης ότι «Τον Philτον ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το θέμα τα ΜΜΕ».

 Κοιτώντας πίσω στον Δεκέμβριο, ο Rudd υποσχέθηκε να επιστρέψει στους AC/DC, όμως τα νομικά του προβλήματα τον απέτρεψαν από το να παρευρεθεί στις εμφανίσεις του συγκροτήματος στα βραβεία Grammy και στην Coachella. Την θέση του στο συγκρότημα (προσωρινά) ανέλαβε ο άλλοτε ντράμερ του συγκροτήματος, Chris Slade.

 Μόνο ο χρόνος πλέον μπορεί να δείξει πως μπορεί αυτή η εξέλιξη να επηρεάσει τον ίδιο τον Phil Rudd αλλά και τους AC/DC .

Από το Rock Overdose,
Και τον Θανάση Πασπαρτού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου