28 Απρ 2015

Οι κόρες που θα ήθελε ο κάθε μεταλλάς!Το ανήλικο κοριτσίστικο μουσικό σχήμα που ροκάρει με AC/DC (video)


 Οι The Warning, όχι οι θεοί του Doom ρε, είναι ένα σχήμα που απαρτίζεται από τρεις πιτσιρίκες και αδελφές. Η Daniela, 13 ετών, στη κιθάρα. Η Paulina, 11 ετών, στα drums και φωνή. Και η μικρή Alejandra, 9 ετών, στο μπάσο.

 Έχουν αρχίσει τον τελευταίο χρόνο να κινούνται μέσω του διαδικτύου και έγιναν αρκετά γνωστές, αφού παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Jimmy Fallon και σε διάφορα μουσικά περιοδικά και εφημερίδες.

 Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με δικά τους τραγούδια, από την Victoria Records και, επιπλέον, μέσω ενός προγράμματος fund raising και την οικονομική στήριξη ανθρώπων από όλο τον κόσμο θα σπουδάσουν στο Berkley. Σαν παραμύθι της Disney, ένα πράγμα.

 Παρακάτω τις βλέπουμε να παίζουν το “Back In Black” των AC/DC και κατά την άποψη μου, στέκονται αξιοπρεπέστατα. Εάν κρίνω από τα ακούσματα μου σε εκείνη την ηλικία, τις κόβω στα τριάντα τους να νανουρίζονται με Cannibal Corpse. Μάλλον όχι.

 Από τη μία έχουμε τον Τσίπρα, που είναι Πρωθυπουργός και οικογενειάρχης στα σαράντα του και από την άλλη, τις πιτσιρίκες που ζουν το όνειρο. Ε, ρε τι έχει να μου σούρει η μάνα μου.

 «32 χρονών και ακόμη βάζεις corpse paint και θυσιάζεις παρθένες όταν έχει πανσέληνο. Για δες αυτές. Για δες. Αχ! κάνε παιδιά σου λένε μετά.»

 Η σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/thewarningmusic3




Από το Rock Overdose,

Και τον Metal Nerd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου