20 Απρ 2015

35 χρόνια από τον θάνατο του Ian Curtis, o Peter Hook παίζει τον πλήρη κατάλογο των Joy Division σε εκκλησία.

joydivision

 Ως βασικότατο μέλος των θρυλικών Joy Division, o μπασίστας τους (και αργότερα των New Order από τους οποίους αποχώρησε όχι και με τις καλύτερες σχέσεις) Peter Hook έχει κάθε λόγο και δικαίωμα να θυμηθεί την βαριά κληρονομιά της μπάντας από το Σάλαφορντ του Μάντσετσερ. Ακόμη περισσότερο, όταν συμπληρώνονται 35 ολόκληρα χρόνια από την αυτοκτονία του εμβληματικού frontman των Joy Division, Ian Curtis.    


 Έτσι, ο Hookie που έχει έρθει πολλές φορές στην χώρα μας για συναυλίες, θα παίξει ολόκληρη την δισκογραφία των Joy Division σε ένα μοναδικό live τον Μάϊο στην Εκκλησία του Χριστού στο Μάκλφιλντ. Ο Hook και το συγκρότημά του, οι The Light, θα παίξουν όλα τα τραγούδια με χρονολογική σειρά, καλύπτοντας τόσο τα άλμπουμ όσο και το μεταθανάτιο “Still”, μαζί με τα B-sides αλλά και σπάνιο υλικό. 

Μιλώντας για το εγχείρημα, ο Peter Hook δεν παρέλειψε να ρίξει στα βέλη του και πάλι στην προηγούμενη μπάντα του: “Θα είναι 48 τραγούδια, όλα πολύ σημαντικά, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα σκάρτο. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους New Order.”


 To live θα έχει την ονομασία ‘So This Is Permanence’, από το τραγούδι ‘Twenty Four Hours’ του επικού ‘Closer’ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο The Epilepsy Society and The Churches Conservation Trust. Εισιτήρια διατίθενται από 25 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου