19 Ιουλ 2015

O Corey Taylor μιλά για πρώτη φορά για τα νέα μέλη των SLIPKNOT!



 Ο frontman των Slipknot, Corey Taylor, μίλησε για πρώτη φορά για τα νέα μέλη της μπάντας, λέγοντας πως οι ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας βελτιώνονται συνεχώς από την πρώτη συναυλία της νέας σύνθεσης τον περασμένο Οκτώβρη.


 Μέχρι τώρα τα μέλη των Slipknot είχαν αρνηθεί να κατονομάσουν τον καινούριο drummer και μπασίστα αν και τα ονόματα τους ήταν κοινώς γνωστά. Σε συνέντευξη ο Corey Taylor δήλωσε:

 ‘’Η περιοδεία με τα νέα πρόσωπα είναι φανταστική. Είναι πραγματικά πολύ καλή. Είναι επίσης ωραίο που τους βλέπω να βγαίνουν σιγά σιγά από τα ‘’καβούκια’’ τους. Επειδή στην αρχή δεν ήταν σίγουροι πόσο μακριά θα φτάσουν. Αλλά είναι πολύ ευγενικοί και γουστάρουν πραγματικά αυτό που κάνουμε χωρίς να ξεπερνούν τα όρια και περνάνε πραγματικά καλά. Και ο Alex ο μπασίστας μας έχει αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες. Έτσι κάθε συναυλία είναι όλο και καλύτερη. Χθες πχ δεν είχαμε παίξει για 7 εβδομάδες όμως ανεβήκαμε και όλα πήγαν τέλεια.’’

 O Jay Weinberg εντάχθηκε στη μπάντα ως αντικαταστάτης του Joey Jordison ο οποιός απολύθηκε το 2013. O Corey λέει για τον καινούριο drummer:

 ‘’O Jay είναι σταθερός και δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ σου λείπει αυτό μέχρι να το βρεις. Και μπορεί να κάνει και όλα τα τρελά πράγματα παράλληλα. Είναι πολύ καλός και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είμαι τυχερός που έχω δουλέψει με πολλούς drummer ανά τα χρόνια και αρχίζω να βλέπω πως ο καθένας είναι διαφορετικός. Μπορεί να παίζουν τα ίδια πράγματα όμως ο καθένας έχει το χαρακτήρα του. Ήταν πολύ ωραίο πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Εννοώ πως δε δοκιμάσαμε πολλούς. Συγκεκριμένα ο Jay ήταν ο μοναδικός. Βγήκε πολύ καλά και είναι οπαδός της μπάντας από τα 8 του.’’

Από το Rock Overdose,

Και τον Πάνο Χαραλαμπόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου