25 Ιουλ 2015

FEAR FACTORY: Ακούστε το "Dielectric" από το καινούριο τους album "Genexus"

 Σε περίπου δύο εβδομάδες, 7 Αυγούστου,  θα κυκλοφορήσει το καινούριο album των FEAR FACTORY, "Genexus". Ο τίτλος του είναι συνδυασμός δύο λέξεων. Των Genesis και Nexus και περιγράφει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, σε μία πιο μηχανική κατάσταση ύπαρξης.



 Ο Burton C. Bell εξηγεί: "Αυτό το album είναι ένας δίσκος μοτίβων των σκέψεων, της ψυχολογίας και του αγώνα της γενιάς Genexus. Η νοήμον μηχανή είναι πλέον αληθινή και θέλει αυτονομία από την βιομηχανία που την παρήγαγε. Η μηχανή αγωνίζεται, όπως κάθε άνθρωπος έχει αγωνιστεί μέσα στην ιστορία μας. Είναι η ιστορία όλων μας."

 Και συνεχίζει: "Το κομμάτι Dielectric ασχολείται με αυτή τη νέα μηχανή η οποία μαθαίνει τις δυνατότητες και τα προτερήματα της. Μετά την αναβάθμιση της, το μοντέλο αυτό μαθαίνει ότι η δύναμη του προστατεύεται με πολλούς τρόπους. Έχει τη δυνατότητα να αντέχει τεράστια ποσά ενέργειας τα οποία διαπερνούν το σώμα της και έχει τη δυνατότητα να κατευθύνει αυτή την ενέργεια όπως αυτή θέλει. Δεν αποθαρρύνεται από το μίσος ή την βία. Αυτό το μοντέλο μπορεί να αντέξει όλες τις επιθέσεις και να παραμείνει άθικτο."



Από το Rock Overdose,
Και τον Βασίλη "Metal Nerd" Ξενόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου