23 Ιουλ 2015

Bruce Dickinson: Θα παίζει πιάνο στην επερχόμενη κυκλοφορία των IRON MAIDEN!



 Η νέα δισκογραφική δουλειά των Iron Maiden είναι σχεδόν έτοιμη και σύσσωμος ο μεταλλικός πλανήτης αναμένει την νέα κυκλοφορία των θρύλων από την Αγγλία. Στο μεταξύ, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές πληροφορίες που παρουσιάζει το βρετανικό Metal Hammer σχετικά με το 16ο δημιούργημα των Maiden:


- Μετά από το Powerslave, είναι ο δεύτερος δίσκος που ο Bruce Dickinson γράφει δύο ολόκληρα τραγούδια. Ένα απ' αυτά, είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του συγκροτήματος. Το "Empire of the Clouds" διαρκεί 18 λεπτά, ενώ πιάνο στο τραγούδι παίζει ο ίδιος ο Dickinson.

- Η μπάντα ζήτησε τη βοήθεια του Simon Martin, Βρετανός ιστορικός ο οποίος εξειδικεύεται στην περίοδο και τη φυλή των Mayas, ώστε να επιτύχουν τελικά το εξώφυλλο που όλοι είδαμε.

- Το artwork είναι δουλειά του Mark Wilkinson, ο οποίος έχει ξαναδουλέψει με τους Maiden για την κυκλοφορία 2 singles από το "Brave New World" ("Out of the Silent Planet" & "The Wicker Man"). Επίσης, ο Wilkison έχει σχεδιάσει και το εξώφυλλο του "Painkiller" των Judas Priest.

- Πολλά εκ των ιερογλυφικών που θα υπάρχουν στο βιβλιαράκι του δίσκου, θα είναι τίτλοι τραγουδιών από τον δίσκο στη διάλεκτο των Μάγιας.

 Λίγοι ακόμα λόγοι, οι οποίοι κάνουν τους οπαδούς των Iron Maiden να χτυπούν την ανυπομονησία στο κόκκινο μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.


Από το Rock Overdose,
Και τον Μιχάλη Ζουναράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου