4 Ιουλ 2015

BRUCE DICKINSON: «Είχα 2 όγκους στη γλώσσα, και ο ένας ήταν όσο ένα μπαλάκι του γκολφ»


 Ο Bruce Dickinson είπε στο BBC πως βρίσκεται σε ανάρρωση από τη θεραπεία για τον καρκίνο αφαίρεσε από τη γλώσσα του. Ο 56χρονος τραγουδιστής είπε στον δημοσιογράφο πως το κεφάλι του ήταν «ψημένο», αλλά ένιωθε έτοιμος να το γιορτάσει και πιστεύει πως σύντομα θα ξανατραγουδήσει.


 Σήμερα μίλησε στην τελετή παραλαβής του βραβείου O2 Silver Clef στο Λονδίνο, όπου οι IRON MAIDEN παρέλαβαν το βραβείο για την εξαιρετική προσφορά τους στην μουσική.

Ακολουθεί δελτίο υγείας για τον Bruce:

Σχετικά με το τι πέρασε το τελευταίο εξάμηνο, ο Dickinson είπε:

 «Πέρασα ό,τι περνάνε πάρα πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα. Εννοώ πως πάρα πολλοί άνθρωποι στην Αγγλία και στον κόσμο που περνούν την θεραπεία για τον καρκίνο. Άρα, το μόνο ξεχωριστό είναι πως είμαι γενικά γνωστή φυσιογνωμία, οπότε…
Αλλά ήμουν τυχερός. Είχα πολύ καλή απόκριση. Και όλοι λένε πως τελείωσε. Οπότε, τώρα απλά αναρρώνω.»

Για το μέγεθος του όγκου:

 «Είχα δύο, για την ακρίβεια. Ο ένας είχε διάμετρο 3,5 εκατοστά. Το μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ. Και ο άλλος ήταν 2,5 εκατοστά και μεγάλωνε. Και αυτό ήταν το μόνο σύμπτωμα. Είχα ένα εξόγκωμα στο σβέρκο. Πήγα στον γιατρό και έκανε ακτινογραφία, το κοίταξε και είπε πως έχω καρκίνο στο σβέρκο και στο κεφάλι. Γερό χτύπημα, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις.»

Συνεχίζοντας:

 «Η πλάκα είναι πως αφότου θεραπεύτηκα, γνώρισα περίπου μία ντουζίνα άτομα στην ηλικία μου που είχαν το ίδιο πρόβλημα. Στο ίδιο σημείο!»

Σχετικά με το πώς τον επηρέασε η θεραπεία:

 «Από άποψη φωνής, όλα είναι εντάξει. Εννοώ, ακόμα αναρρώνω και αποβάλλω την ακτινοβολία. Το εσωτερικό του κεφαλιού μου έχει ψηθεί. Αρκετά καλά, μπορώ να πω! Επομένως, θα πάρει λίγο καιρό να επανέλθω. Μπορώ να τραγουδήσω και να μιλήσω. Δεν πάω να τρέξω 100 μέτρα με τον ίδιο τρόπο που τραγουδάω. Το αφήνω να ηρεμήσει. Μόλις πριν από δύο μήνες τελείωσα τις θεραπείες και ο γιατρός είπε πως θέλω έναν χρόνο. Το μείωσα στους έξι μήνες με το ρυθμό ανάρρωσης, αλλά δεν πρόκειται να βιαστώ για να δείξω κάτι. Έχουμε καιρό.»

 Για να είναι ο Bruce Dickinson σε φόρμα για τις ετοιμασίες της κυκλοφορίας, οι IRON MAIDEN ανέβαλαν την κυκλοφορία του δίσκου για την 4η Σεπτεμβρίου

Από το Rock Overdose,
Και τον Γιάννη Πιτσάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου