7 Μαΐ 2015

SLASH: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανένωσης των GUNS N' ROSES!



 Ο Slash εμφανίστηκε στην εκπομπή 'This Morning', για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του βίντεο κλίπ για το νέο του τραγούδι, 'Beneath the Savage Sun'.

 Ενώ λοιπόν ο κιθαρίστας βρισκόταν στην εκπομπή, του έγινε η συνηθισμένη, πλέον, ερώτηση, που αφορά την επανένωση των Guns n' Roses με το κλασικό line up. Είναι πιθανή, λοιπόν μία επανένωση;


 Η απάντηση του Slash, είχε ως εξής: ''Ποτέ μη λές ποτέ. Ένα τέτοιο reunion συζητιέται από όλους, αλλά όχι από εμάς, τα τελευταία 18-19 χρόνια."

 Ο Slash επίσης, ρωτήθηκε για το αν μιλάει καθόλου με τον Axl Rose. ''Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν υπάρχει ακόμα η ένταση που υπήρχε μεταξύ μας. Σίγουρα δεν έχουμε τη διαμάχη που είχαμε'' , απάντησε.

 Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του άποψη, όσον αφορά ένα reunion των αρχικών Guns n Roses, είπε: ''Πρέπει να είμαι προσεκτικός σε τέτοιες ερωτήσεις. Θέλω να πώ πως, άν όλοι ήθελαν κάτι τέτοιο και για τους σωστούς λόγους θα ήταν ωραίο να το δοκιμάσουμε. Πιστεύω πως οι fans θα ενθουσιαστούν.''

 Ο Slash με τον Myles Kennedy και τους Conspirators, περιοδεύουν αυτό τον καιρό για το πρόσφατο άλμπουμ τους, 'World on Fire'.


Από το Rock Overdose,

Και τον Δημήτρη Λεμονή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου