17 Μαΐ 2015

Βρέθηκε χαμένο τραγούδι του πρώτου frontman των AC/DC, BON SCOTT.

 Στην εκπομπή White Line Fever, όπου ήταν καλεσμένος ο τραγουδιστής των BB Steal, Craig Csongrady, μίλησε μεταξύ άλλων και για μία προσφορά που του έγινε να ηχογραφήσει ένα τραγούδι του Bon Scott, που βρέθηκε από ένα μουσικό και συνάδελφο του Bon Scott, προτού αυτός γίνει μέλος των AC/DC.


 «Είχε ένα τραγούδι που έγραψε για μία γυναίκα με την οποία ζούσε τότε μαζί της. Ένας τύπος στο Σύδνεϋ, έχει το τραγούδι, αλλά δεν έχει ηχογραφηθεί ποτέ. Ο Bon το έγραψε.» είπε ο Craig στην εκπομπή.

 «Με ρώτησε ένα θέλω να το ηχογραφήσω και του είπα πως θα ήταν τιμή μου. (A bloody honor).», συνέχισε. «Θα ήθελα να το κάνω. Δεν ξέρω το όνομα του τραγουδιού. Έχει το όνομα της κοπέλας του. Ήμουν στο Bridge Hotel στο Σύδνεϋ, και το έπαιξε στο πιάνο και τραγούδησε και μου έδειξε τους στίχους. Έχει την αύρα του Bon Scott. Είναι ένα πολύ παλιό κομμάτι χαρτί. Και είναι κάτι το οποίο θα προσέξω ιδιαίτερα.»

 Για όσους δεν γνωρίζετε, ο Bon Scott, ήταν ο πρώτος τραγουδιστής των AC/DC, ρεμάλι περιωπής, που ζούσε το rock ‘n’ roll. Πέθανε το 1980.


Ακούστε την εκπομπή:






Απολαύστε τον Bon:




Από το Rock Overdose,

Και τον Metal Nerd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου