30 Μαΐ 2015

Με 40 άτομα ορχήστρα ο επόμενος δίσκος των FALLEN ARISE!



 Οι Έλληνες Female fronted Symphonic Metallers FALLEN ARISE μας ενημερώνουμε για τo ξεκίνημα της δημιουργίας του δεύτερου τους άλμπουμ:


Aγαπητοί φίλοι,
 Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του 1ου μας album ‘‘Εthereal’’ και σκεφτήκαμε ότι είχε έρθει η ώρα να προχωρήσουμε στη δημιουργία του 2ου μας ολοκληρωμένου έργου. Η δουλειά αυτή αφηγείται μια ιστορία που μας γυρνάει πίσω στη Βικτωριανή εποχή του 19ου αιώνα(1837-1901), παρουσιάζοντάς μας τη φθορά του ανθρωπίνου σώματος και νου μέσω της μυθοπλασίας.

 Καθώς μείναμε πλήρως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με τα Devasoundz Studios, επιλέξαμε τον ίδιο χώρο, όπου ηχογραφήθηκε ο πρώτος μας δίσκος, ενώνοντας και πάλι τις δυνάμεις μας με τους FotisBenardo(SixforNine, ex-SepticFlesh, ex-Chaostar), ThimiosKrikos(Innerwish), ThanosJan(InnactiveMessiah).

 Μία ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για εμάς στη δημιουργία του νέου μας υλικού ήταν η συνεργασία μας με ένα σύνολο 40 γνωστών μουσικών από τις ορχήστρες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Κρατικής Αθηνών, της ΝΕΡΙΤ και της Φιλαρμονικής Πειραιά. Η ηχογράφηση και η μίξη της ορχήστρας πραγματοποιήθηκαν στα ΖeroGravity Studios από τον Δημήτρη Δημητριάδη. Σύντομα θα επιστρέψουμε με πολλά και συναρπαστικά νέα γύρω από αυτήν τη νέα μας δουλειά!

Από το Rock Overdose,

Και τον Ζήση Πετκανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου