27 Νοε 2014

VENOM: Νέα παγκόσμια κυκλοφορία το 2015!

Οι VENOM επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ "From the very depths", που θα κυκλοφορήσει παγκόσμια το 2015!

Οι VENOM, οι 3 Βρετανοί heavy metallers με τεράστια επιρροή, γνωστοί ευρέως για την καθοδήγηση και την διαμόρφωση πολλών στοιχείων στη μουσική βιομηχανία, συν την επιτυχία τους στην ανάμιξη της δύναμης του metal και του πνεύματος του punk, επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ "from the very depths", που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2015 από την Spinefarm Records.
Ο ηγέτης/μπασίστας της μπάντας και ιδρυτικός τιτάνας των Venom, Cronos, αποφάσισε να μην κάνει τους fans να περιμένουν πολύ για αυτή τη νέα δυνατή κυκλοφορία των 14 κομματιών (τη διάδοχη στην κυκλοφορία του 2011 "fallen angels", που επίσης κυκλοφόρησε στη Spinefarm)


Ο Venom θα κυκλοφορήσουν το 14ο άλμπουμ τους σε CD και ηλεκτρονική μορφή στις 26 Ιανουαρίου, με ένα διπλό βινύλιο να ακολουθεί σύντομα.

Ο Cronos λέει "το άλμπουμ είναι τέλειο, και οι τρείς μας έχουμε την αυτοπεποίθησή μας στο τέρμα με τα καινούργια τραγούδια και την παραγωγή. Είχαμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο στούντιο όσο ηχογραφούσαμε, ο Dante δημιούργησε ωμό κεραυνό με τα τύμπανά του, και ο Rage σου σκίζει το πρόσωπο με τα riff του, κάνοντας τα πάντα να κάθονται όλα μαζί τόσο καλά...είναι μια δυνατή κυκλοφορία και πραγματικά δείχνει το συγκρότημα να ωριμάζει σε μία ασταμάτητη δύναμη καθαρού black metal. Ανυπομονούμε να παίξουμε ζωντανά να καινούργια τραγούδια για τις λεγεώνες (τους φαν τους)... Hell yeah!
Ακριβώς τη στιγμή που η επέλευση των Χριστουγέννων συνδέεται με τα απομεινάρια της λαιμαργίας και του ψεύτικου κεφιού, οι Venom κυκλοφορούν μία τερματισμένη full-length κυκλοφορία για να σας σύρουν ακόμη πιο βαθιά στην κόλαση!
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Απο το Rock Overdose,

Και των Απόστολος Μιστιλόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου