16 Νοε 2014

Ο Robert Plant δεν έσκισε την προσφορά των 800 εκ. για να επανενώσει τους Led Zeppelin.

 


Από ανώνυμη πηγή, η εφημερίδα The Mirror, από την Αγγλία, πρόσφατα δημοσίευσε ότι ο Robert Plant απέρριψε την προσφορά 800 εκατομμυρίων δολλαρίων από τον Richard Branson για επανένωση του συγκροτήματος για μια μικρή περιοδεία 35 συναυλιών σε 3 πόλεις.
Ο Jimmy, o John και ο Jason υπέγραψαν αμέσως. , είχε πει η πηγή στην The Mirror. Ήταν άμεση απόφαση για τους υπόλοιπους, αλλά ο Robert ζήτησε 48 ώρες να το σκεφτεί. Όταν είπε όχι και έσκισε τα χαρτιά, υπήρξε γενικό σοκ. Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσουν χωρίς αυτόν. Η εφημερίδα συνέχισε, λέγοντας πως ο Branson είχε προσφέρει να δώσει και ένα αεροπλάνο του και να το ονομάσει “The Starship”.  
Σε ανάρτησή του στη σελίδα της Virgin, o Richard Branson επιβεβαίωσε ότι η ιστορία είναι ψεύτικη. Όσο και να αγαπώ το συγκρότημα, δεν υπάρχει καμία αλήθεια στην ιστορία. Παρέθεσε και μία συνομιλία του με τον Plant στην οποία ο frontman δήλωσε ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει με τα τωρινά του project, παρά να επανενώσει το θρυλικό συγκρότημα. Εν τω μεταξύ, η ιστορία έχει κατέβει από τη σελίδα της The Mirror, αφού συνομιλητής του Plant σχολίασε μονολεκτικά: Μ@λακίες

Απο το Rock Overdose,
Γιάννης Πιτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου