27 Νοε 2014

DAVE GROHL: Ο Dimebag Darell μου έμαθε να είμαι cool!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Rolling Stone, ο Grohlθυμάται το πως κλήθηκε να συμπληρώσει το Ozzfest του 1998 και πως ακριβώς ο Dime τον ενέπνευσε να είναιcool με όλους:

“Γινόταν το Ozzfest στην Αγγλία το 1998, και οι Korn το ακύρωσαν. Έτσι με πήραν τηλέφωνο για να πάμε με τους Foo Fighters. Παίζαν οι Slayer, οι Pantera και οι Black Sabbath. Έπρεπε να βγούμε μετά τους Pantera. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος: ‘Θα γίνει εξέγερση. Θα με κόψουν κομματάκια. Σε κανέναν δε θα αρέσει η μπάντα μας!’
Αλλά βγήκαμε, και σε μια στιγμή καθώς παίζαμε κοίταξα στο πλάι. Οι τύποι από τους Pantera μας παρακολουθούσαν και τραγουδούσαν τους στίχους από τα τραγούδια μας. Στη συνέχεια γίναμε φίλοι. Ήμουν νευρικός και φοβισμένος. Δεν πίστευα με τίποτα ότι θα ταιριάξω. Αλλά ήταν τόσο ανοικτοί προς εμάς…! Ε εκείνη την backstage φιλοξενία προσπαθούμε να έχουμε - όλα προήλθαν από τους Pantera. O Dimebag Darrel ήτανε πραγματικά γαμώ τα παιδιά, ο καλύτερος τύπος στον κόσμο. Θα μπορούσε απλά να μπει μέσα στα καμαρίνια και να πιεί σφηνάκια με τον Justin Bieber, τον Rick Nielsen ή τον James Brown – ήταν ο καλύτερος φίλος με όλους. Και αυτή την ενέργεια και την αύρα του, μπορούσες να την αισθανθείς όταν έπαιζε.
Μετά από εκείνη τη μέρα ήμουν σε φάση, ‘Από δω και πέρα όλοι επιτρέπονται σε αυτό το δωμάτιο. Δε με νοιάζει αν είναι ακόμα και η Britney Spears.’ Έγινα ο καλύτερος φίλος στα παρασκήνια. Οποτεδήποτε και αν εμφανιζόμασταν σε ένα φεστιβάλ, το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να αρπάξω ένα μπουκάλι ουίσκι και να πάω να βαράω τις πόρτες για να δω ποιοι είναι οι πιο διασκεδαστικοί άνθρωποι. Θα μένατε έκπληκτοι με το ποιοι είναι στ’ αλήθεια οι τρελές περιπτώσεις.”

Μέχρι και αυτή τη μέρα, δεν έχω ακούσει ούτε ένα κακό πράγμα για τον Dimebag, και προφανώς υπήρχε λόγος για αυτό. Ο άνθρωπος ήταν ένας heavy metal άγιος, a true ‘good-guy bad-ass’!


Απο το Rock Overdose,
Και των Ηλίας ‘Nerevarine’ Κυτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου